anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o mica problema... sper ca o sa cititi. tREC IN CLasa a 8a, stiu ca nu sunt f mare dar nu sunt deloc populara. Populara, ma refera ca am cativa prieteni care si aia vai de capul lor adica nu inteleg ca incep sa devina adolescenti ( joaca ascunsa si alte jocuri ). Deci nu cunosc fete, baieti mai mari ca mine. Pot spune ca sunt cat de cat sociabila, sunt frumusica si ma imbrac destul de binisor ( nu ma laud sau alte chestii spun asta ca sa ma ajutati ). Nu stau noaptea afara, stau pana la 8-9, am note mari, nu ma duc in cluburi si nu am si nu am avut iubit. Ce pot face ca sa ies si eu,, in lume,,? Vreau sa am mai milti prieteni, sa ma cunoasca mai multa lume dar sa fiu si decenta...?

Răspuns Câştigător
| BeInnocent a răspuns:

Buna Lore!
Dupa parerea mea si experienta pe care o am, iti pot da niste sfaturi sa iesi din anonimatul care te invaluie :
1. Ai putea sa iti faci poze mai artistice, gen ( inspirate de pe weheartit )
2. Vorbeste cu colegele mai populare, astfel, de-a lungul timpului va veti imprietenii si veti ajunge sa iesiti impreuna.
3.Schimba-ti lookul..Garderoba,orice. Poarta tenisi cu pantaloni taiati si un maieu lung + geaca de piele sau blugi.
3. Fii sociabila cu toti.Baga-te in seama.
Eu iti zic sa iti pastrezi prietenii actuali pe langa cei noi pe care ii vei face.mi se pare ca sunt mai puri si e de apreciat ca joaca jocuri si nu se gandesc la iubiti/iubite si sunt sigura ca "barfa "nu prea practica.
Nu e nevoie sa stai noaptea afara si nici sa iesi in cluburi si nici sa ai iubit.
Sa fii popular in ziua de azi nu e mai bine decat sa fii tu insati..bafta.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai ai rabdare pina ajungi in liceu. La virsta asta baietii, inca se joaca de-a impuscatul. Oricum peste un an schimbi colegii.

| MagdaLove a răspuns:

Pai daca esti foarte decenta nu prea o sa mearga... fi si tu mai smechera, mai fitoasa, fa misto de altii si fa-te cunoscuta prin comportamentul tau. daca nu ai iubit si stai doar pana la 8-9 afara o sa-ti fie cam greu, si trebuie sa cunosti cat mai multa lume... fete si baieti mult mai mari decat tine si cu o reputatie, nu te teme ca daca vorbesti mai nu stiu cum (nu iti zic sa injuri) sau stii anumite persoane sau te imbraci mai altcumva e sfarsitul lumii.trebuie sa fi mai petrecareata gen toata lumea e la misto si sa te faci cunoscuta printr-un mod de-a fi mai "mare chestie ca nu sunt o sfanta".

| BeInnocent a răspuns (pentru MagdaLove):

What? Ce sfaturi ii dai fetei? Sa faca misto de altii? Doamnee straight face

| MagdaLove a răspuns (pentru BeInnocent):

Nu misto din ala adica sa glumeasca asa cu ei nu acum daca au o problema serioasa sa rada de ei cand se supara sau panicheaza din nimic atunci sa glumasca.ca atunci cand te julesti si te vaiti sa zici ceva de gen "sun la smurd" cam genul asta de misto

| Lorena789456 a răspuns (pentru BeInnocent):

Multumesccc mult!

| Lorena789456 a răspuns (pentru BeInnocent):

Te rog am mai multe intrebari da-mi add pe lorenalory94

| MagdaLove a răspuns (pentru Lorena789456):

Eu?

| Lorena789456 a răspuns (pentru MagdaLove):

Nu

| MagdaLove a răspuns (pentru Lorena789456):

Ma bine

| BeInnocent a răspuns (pentru MagdaLove):

Buna Lore!
Dupa parerea mea si experienta pe care o am, iti pot da niste sfaturi sa iesi din anonimatul care te invaluie :
1. Ai putea sa iti faci poze mai artistice, gen ( inspirate de pe weheartit )
2. Vorbeste cu colegele mai populare, astfel, de-a lungul timpului va veti imprietenii si veti ajunge sa iesiti impreuna.
3.Schimba-ti lookul..Garderoba,orice. Poarta tenisi cu pantaloni taiati si un maieu lung + geaca de piele sau blugi.
3. Fii sociabila cu toti.Baga-te in seama.
Eu iti zic sa iti pastrezi prietenii actuali pe langa cei noi pe care ii vei face.mi se pare ca sunt mai puri si e de apreciat ca joaca jocuri si nu se gandesc la iubiti/iubite si sunt sigura ca "barfa "nu prea practica.
Nu e nevoie sa stai noaptea afara si nici sa iesi in cluburi si nici sa ai iubit.
Sa fii popular in ziua de azi nu e mai bine decat sa fii tu insati..bafta.

| oncemore a răspuns:

Sti care e problema:in ziua de azi daca nu te duci in cluburi si nu iti incepi viata sexuala la 6 ani nu esti bagata in seama, dar asta e o prostie.traieste-ti adolescenta.nu te mai gandi ca vrei sa iesi in lume pentru ca mai tarziu vei regreta :* tot ce trebuie sa faci e sa iti cauti niste prieteni...te rog sa imi lasi facebook-ul tau daca ai intr-un mesaj(privat)si mai vb acolo

| DidosMari a răspuns:

Buna,sa fii "populara" nu tine cont de haine sau de cum te comporti, prieteni tai inca isi traiesc "copilaria" pentru ca, doar in cativa ani veti ajunge la maturitate si nu va veti mai pute-a bucura de acea copilarie frumoasa care fiecare trebuie sa o avem. Incepe sa fii putin mai "rebela" nu in cazul notelor! Doar sa iesi si tu putin mai mult sa te bagi in seama cu fetele sau baieti mai mari sa fii foarte sociabila si sa nu te certi din prima cu ei sau sa pari o fata cu fite.Incearca sa ai si tu un iubit dar sa nu ajungi la sex sau alte chestii de genu.Nu te duce in cluburi iesi doar la o discoteca din cand in cand si atat si la scoala incearca sa faci cunostiinta cu alte fete sau baieti, sper ca te-am ajutat! Funda?

| Lorena789456 a răspuns:

Nu vreau sa vina colegii mei si sa zica,, uite-o si pe asta, tocilara sau chestii.,,