anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema ...sunt cu cea mai buna prietena si ea tot vrea sa mergem la sauna si la piscina...chestii de astea dar eu nu vreau pentru ca mi se pare ca sunt cam grasuta si mi-a zis-o si ea. in ultimul timp am slabit mult (ca aspect) dar am soldurile proeminente si sunt mai multi prieteni aici si nu rezist mult tentatiei de a ma balaci. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bogdan01234 a răspuns:

Eu zic sa nu te mai gandesti atat la cum arati. fiecare este frumos in felul lui. nu poti sa te abtii de la lucruri care iti plac doar pentru ca nu iti place cum arati. nu trebuie sa iti fie rusine de tine. trebuie sa fi mandra de ceea ce esti happy nu poti renunta la ceva din cauza asta.

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te gandesti ca acolo merg fete care sunt foarte grase si nu au nici un stres!
Fiecare este asa cum la lasat Dumnezeu si nu ne putem opune,trebuie sa acceptam asta!
Ar trebui sa te doara exact in fund de parerea celorlalti,din moment ce altele sunt cu zeci de kg mai grase decat tine si merg acolo ca si cand nu ar mai fi nimeni in jur!
Incearca sa scapi de frustrarile astea si sa fi tu insuti fara sa iti pese de ce spun cei din jur, daca iti sunt prieteni o sa te accepte si asa, stai linistita!

| Adixuuu a răspuns:

Du-te si distreaza-te daca sunt prieteni nu ai de ce sa iti fie rusine. Daca nu te duci iti va parea rau.

| micutsa19 a răspuns:

Daca uh nu te accepti cum vr sa te accepte altii? lasa draga aspectul important este sa te simti uh bine ce zic sau barfesc altii nu conteaza du-te si te distreaza fara nici-un stres sunt altele mult mai grasute si totusi nu au nicio retinere in asi arata FORMELE