| Fergie a întrebat:

Am o mica problema. Uitati care este parintii mei se cearta tot timpul si pentru mine numai au destul timp, vreau sa spun ca au si procese verbale si mie nu prea imi convine pentru ca ma deranjeaza.Chiar am incercat sa ii impac dar vad ca nu se poate pentru ca sunt probleme mari. Ce sfat imi dati? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Amma196 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta, si s-a ajuns la divort! Doare foaarte tare straight face. Sper ca la tine sa nu se ajunga acolo. Crede-ma ca si eu am facut tot posibilul pentru a-i impaca dar in zadar. Sper ca tu sa ai mai mult noroc sad

2 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Eu zic din propia experienta cu certurile in familie ca nu este bine sa te bagi in treburile lor iar tu saiti vezi de ale tale,inteleg cum este sa nu mai fi bagata de un paritne in seama cu care sa vb despre orice,insa incearca sa iti faci un prieten/a pe internet sau daca ai in realitae o prietena buna sa vorbesti cu ea defiecare data si sa iti deie sfaturi,singurul lucru cu care tu trebuie sa intervi este sa le spui ca totusi si tu existi si macar sa vorbeasca si cu tien cateodata, sau macar san u se certe cat esti tu acasa, deoarece asta te face sa te simti prost.Incearca sa gasesti ceva de facut in timpul asta, care sa iti ocupe memoria si sajnu te gandesti a cerutrile din familia ta.

| Myhay_1171 a răspuns:

Asa au facut si ai mei si era sa ajunga la divort dar pentru mine si fratele meu au ramas impreuna