anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problemuta.
Imi place de o colega de clasa foarte mult.ea stie ca o plac dar am intrebat-o de doua ori si a zis nu.ce e drept o cunosc de o gramada de vreme.dar mi-a luat-o cineva inainte dar s-au despartit din motive. pana anul acesta am fost la scoli diferite si nu prea ne intalneam si mai incepusem sa o uit adica sa imi formez gandul ca nu are rost dar acum din nou.m-am indragostit de ea
Nu prea pot vorbi cu ea la scoala..adica daca vreau sa vorbesc cu ea nu stiu ce sa ii spun mi-e teama sa nu zic ceva sa o supar sau asa
o apar tot timpul de cineva daca se ia de ea..chiar si la un profesor am sarit cu gura ca zisese ceva ce era bine dar profu ca nu
Am renuntat la locul meu in consiliul elevilor pentru ca pe ea nu o propusese nimeni si nu mai avea loc dar isi dorea foarte mult
intr-o seara mi-a zis ca imi multumeste ca sunt acolo mereu cand are nevoie
Ce sa mai fac?
Ma simt ca in piesa lui JerryCo-Vecina mealaughing)

5 răspunsuri:
| Crucified a răspuns:

De ce dracu văd de câteva minute la "ultimele răspunsuri" răspunsuri la întrebări numai despre iubire?

| BlueViP a răspuns:

Nu merita... Fata asta face ce vrea din tine si nici macar nu sunteti impreuna. Ai putea sa o faci sa te iubeasca continuand asa, dar este posibil sa te i-a de fraier.

| 5yr0Kk a răspuns (pentru BlueViP):

Mda m-am gandit si la asta ce e drept..nu stiu.

| diaadb a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu ea si in clasa, apropie-te de ea fiti prieteni buni. Daca a zis de doua ori nu, poate are motive sa nu vrea. poate nu te cunoaste foarte bine. Nu ii arata ca esti foarte obsedat ca dupa poate sa-si bata joc de faptul ca o iubesti. Tot ce trebuie sa faci e sa-i arati ca esti prietenul perfect. Doar prieten momentan. :* cu timpul, poate prinde drag de tine si poate iese ceva

| alineea11 a răspuns:

Am avut si eu o problema cu un baiat care a fost in aceeasi situatie ca tine l-am refuzat acum 2 ani si de atunci numi atrage atentie iar acum rolurile sau inversat el numi atrage atentie asa fa si tu la fel o sa vezi ca cind o sa vada ca nu o mai interesezi rolurile se vor inversa