| Andraa219 a întrebat:

Am o mica problemuta intalnita la majoritataea adolescentilor. dragostea.
Pai..am ajuns in situatia in care plac 2 baieti.
Unul dintre ei este Adi, fostul meu iubit. El a facut primul pas la despartire din cauza ca ma neglija, fiind ocupat cu scoala, si a zis ca face asta pentru binele meu. Iar eu nu am avut de ales, mai ales ca si eu eram preocupata cu scoala. Dar inca tin la el foarte mult, si el la mine.
Dar intre timp. a inceput sa imi placa si de alt baiat, Mihai, cel mai bun prieten al lui Adi. Eu cu Mihai ne cunoastem de fapt de la 5 ani, dar abia acum l-am revazut si am inceput sa stam din nou impreuna [adica cu grupul]. Ne-am apropiat cand incerca sa ma inveseleasca si sa uit de despartire, si cand il ajutam cu o fata pe care inca o place[dar ea nu-l place]. Si nu stiu. mi se pare si intr-un fel "magic" ca m-am reintalnit cu baiatul pe care l-am placut in copilarie, dupa aprox. 10 ani.
Si chestia e ca nimeni nu stie ce simt. Ceilalti cred ca il urasc pe Adi [mai ales el crede asta], iar de faptul ca il plac si pe Mihai nimeni n-are habar.
Ce credeti ca ar trebui sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| xBlindBeauty a răspuns:

Complicat. dar eu zic ca ce n-a mers prima data, a doua nici asa. Ganeste-te pe care-l placi mai mult si de ce. Succes

1 răspuns:
| ClauA17 a răspuns:

Pai pe adi il placi sau il iubesti? si nu cred ca ar fi o solutie prea buna sa stai cu prietenul lui, gandeste-te si tu cum te-ai simti. iar daca inca il placi pe adi ar trebui sa ii spui asta si vezi daca mai vrea sa fiti impreuna sau nu. iar daca te refuza iti ramane a doua optiune