anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamurire, ca sa spun asa laughing
Voi merge in 2 zile intr-o mini-vacanta de o saptamana impreuna cu iubitul meu si inca doua cupluri. Vom sta in aceeasi casa toti 6. Eu fiind cu al meu consider normal sa fiu aranjata si sa port haine cat mai feminine in care sa ma simt frumoasa si in acelasi timp si decolteu sau rochite (nu la modul vulgar). Doresc sa stiu daca este ok sau potrivit sa ma imbrac mai sexy avand in vedere ca suntem cu inca doua cupluri si poate nu ii convine lui ca sunt vazuta, sau altor fete..nu stiu.
Suntem toti studenti si ma cunosc cu o singura fata din grup cu care sunt destul de apropiata.
Doresc pareri, deoarece nu am mai facut o iesire de acest gen niciodata. Ms!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anamaria82726 a răspuns:

Avand in vedere ca totusi sunteti cu niste amici cu voi, nu e ca si cum poti sa te imbraci super provocator ca si cum nu ar mai fi nimeni de fata. Este ok sa te imbraci sexy. Avand in vedere ca nu sunteti singurul cuplu, poate nu vei fi singura imbracata asa. Dar sexy intr-un mod decent. Cat sa te simti confortabil si in preajma celorlalti.
Dar ai zis totusi ca una dintre cele doua fete este prietena ta...pai intreab-o prieteneste cam ce haine isi ia ca sa stii si tu. E o intrebare perfect normala. Eu si cand ies imi mai intreb prietenele cum se imbraca.
Si pana la urma este iubitul tau. De ce nu il intrebi daca l-ar deranja sa te vada ceilalti doi mai sexy? Sau cumva pe ocolite.
Oricum sunt doar doua zile pana la urma. Iti iei si tu cateva haine acolo ca toata lumea si gata.
Pana la urma e vara. Este ok sa poti rochii. Nu are nimic daca sunt decoltate.

1 răspuns:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu consider ca e ok sa te imbraci cu haine pe care le porti si pe strada. Atata timp cat sunt rochite scurte de vara, mi se par decente si nu vad de ce ar fi vreo problema pentru iubitul tau. Daca e ceva provocator, nu consider ca e ok sa le arati tuturor tinuta ta si o poti pastra pentru iubitul tau. Sa fii sexy tine de atitudinea ta. Daca te simti asa, poti sa ai si pijamale pe tine, ca tot asta o sa inspiri, nu ai nevoie de decolteu ca sa te simti sexy.