Este simplu deschizi messu dai la actions si vezi Sent my contact details apesi si ii selectezi pe toti si tr sa-ti dea accept
Pai ori ii adaugi pe totii din nou cea ce e stupid
Ori le dai un mass si se le zici sa te treaca cu noul tau nume
Sau id nou
Nu cred ca mai e alta varianta Asa e mess-ul :/
Pai te duci acolo sus la mes deasupra avatului unde scrie messenger si dai clik apoi dai pe my contact details si dai acolo si iti apare o fereastra unde scrie name si ai mai multe casute pui in prima casuta numele pe care il vr si gata... sper ca te-am ajutat fundita
Pai numai daca le spui lor cum sa iti schimbe numele poti ...sau daca le dai la toti ignor si apoi adaugi din nou le apare chestia aia de acceptare si ti se schimba numele cam asa stiu
Dai la actions->send my contacts detalies->alegi toti pe care ii ai in lista->apoi iti apare numele dai save&close si finish. fundita plz:X
Buna.iti voi explica indeladiat.La messenger ai vazut sus ca scrie " Messenger Contact Actions Help" ei bine tu trebuie sa dai pe actions si scrie acolo Send My Contact Details CTRL+Shift+c ei tu dai acolo si ii selectezi pe toti cei din lista aia care apare acolo apoi dai next si apoi finish.si gata. apropo ei trebuie sa acceppte. altfel nu le va aparea
Daca e ceea ce cred eu, mergi la actions apoi la send my contact details, apoi alegi persoanele carora sa le trimiti detaliile(numele) si urmaresti celelalte cerinte sper sa te ajute x_X
croissant întreabă: