| AjutorTPU a întrebat:

Am o nepotica de 13 ani si este f deschisa cu mine! Si m-a intrebat urm lucru:,, Matusa, pot fii irezistibila la 13 ani?" si eu i-am spus ca nu cred. dar ei ii place de un baiat (si e normal. e varsta la care se simte atrasa de sexul opus) si m-a rugat sa pun intrebarea ei pe TPU.happy si eu o consider ca fiica mea.si i-am indeplinit dorinta happy! Deci intrebarea ei este: cum poate fii cat mai "irezistibila" (nu in sensul vulgar) la 13 ani pentru a atrage baiatu respectiv? happy Mentionez: baiatul este genul acela de baiat arogant...Nepotica asteapta raspunsuri! :8 Funda happy!

5 răspunsuri:
| Brittanie a răspuns:

Eu zic ca prima data sa incerce sa fie prietena cu acel baiat si de acolo se poate face o relatie.Bafta!

| Trolli a răspuns:

La 13 ani ar trebui sa fie naturala, nu irezistibila. Ce matusa cool esti...
In rest ce sa mai zic, intrebarea asta m-a lasat fara cuvinte. Din mesaje spui ca esti casatorita si ca ai copii. Un sfat daca mi-e permis: maturizeaza-te.

| Trolli a răspuns:

Din intrebari spui ca*.

| AjutorTPU explică:

Plus ca mi-a povestit ca acel baiat a fost de acord sa fie din nou amici si acum se poarta cu ea f urat! Mai mult detalii nu mi-a dat!

| AjutorTPU explică:

Unele intrebari nu sunt puse de mine ca sa stii SecretJ.alea cam obscene nu sunt de mine...crede-ma! Niste colege de serviciau vrut sa imi faca rau de la o simpla contrazicere.