Pai,ce vrei sa iti spunem? Nu ai nevoie de ajutorul nostru, distractie placuta, uite!
Cred ca va veti distra chiar daca lumea zice ca relatiile la distanta nu tin Daca va iubiti totul este posibil :*
Daca vrei sa iei in considerare sfatul meu bine, daca nu nu. NU te indragosti prin internet/tel/orice alt mijloc de comunicare. dragostea adevarata se construieste greu, in viata reala, nu in mediul virtual, si nici in viata reala nu reusesti intotdeauna. iti spun din proprie experienta, care desi nu e vasta, iti poate fi de folos daca tii cont de sfatul meu.
Multumesc tutror chiar ma voi distra de minune:* Punisher chiar nu am de gand sa ma indragostescpe net sau orice altceva am avut si eu o experienta neplacuta de genu asta poate la vara daca voi constata ca este o persoana care merita dragostea mea de.o vara macar de atato sa ma indragostescdaca nu, nu este cazul:* aNdReEa el chiar este roman e din timis si nu va fi nevoie sa.l invit in Romania:* Multumesc inca o data tuturor>:d
Asa cum s-a mai spus, tot ce iti ramane de facut e sa te distrezi, si restul vine de la sine...
daca va veti intelege, va fi OK
Bafta :*