| raluca014 a întrebat:

Buna TPU! Am o oarecare problema si as vrea sa va cer un sfat, mentionez ca am 14 ani!
Acum cateva luni am vazut un baiat la inot cu mine in grupa, mi-a placut de el din prima clipa in care l-am vazut, ceea ce este foarte ciudat avand in vedere ca eu nu prea ma indragostesc.
Ideea este ca atunci tocmai ce ma apucasem si nu aveam o conditie fizica tocmai buna si aratam foarte jenant cu aripioare. In fine, ideea e ca mi-a stat gandul la el si le-am povestit din prima celor mai bune prietene. Nu l-am mai vazut pentru ca am schimbat grupa dar peste 4 luni, adica acum o luna am vazut un story pe ig ul prietenei mele cand se pupau,
din prima l-am recunoscut si i-am dat follow si am primit back iar chiar daca m-am simtit prost stiam ca prietena mea nu poate sa mentina asa mult o relatie...de cand i-am vazut ig ul am inceput sa aflu tot mai multe despre el si sa ma indragostesc din ce in ce mai mult.
Odata l-am vazut afara si i-am facut o poza si am trimis grupului de prieteni in care vorbeam din cand in cand despre el. Eram foarte fericita ca il vad chiar daca el nu observa, ce sa zic, chiar incepusem sa ma indragostesc rau...ideea este ca am vb despre el unei persoane nepotrivite si el a aflat iar acum crede ca eu sunt obsedata.
Am vorbit putin cu el si si-a cerut scuze la final cand i-am zis ca i-am facut poza doar ca il placeam...cred ca el se gandeste la mine ca la o nebuna.
Acum o sa ma intalnesc iar cu el la inot si simt ca mor! Nu prea am incredere de sine si desi am 155 si 47 de kg in capul meu nu sunt deloc "in forma".
Va rog spuneti-mi un sfat chiar am nevoie((:

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, cunostinta aia are dreptate, chiar esti obsedata, odata ce il urmaresti peste tot si-i faci poze, pe care apoi le trimiti altora. Chiar asta inseamna obsesie!

Este oricum "luat" de prietena ta, deci cu bun simt te poti retrage si inceta sa-l mai urmaresti, eliminand obsesia pentru el.

| raluca014 explică (pentru Violleta2022):

Lol s-au despartit de mult si nu l-am urmarit doar s-a facut sa il vad pe strada((:

| raluca014 explică (pentru Violleta2022):

Lol s-au despartit de mult si nu l-am urmarit doar s-a facut sa il vad pe strada((

| Violleta2022 a răspuns (pentru raluca014):

Tot obsesie se numeste, atata vreme cat nu te-ai putut abtine sa nu-i faci poza si sa o trimiti altora.

| literallythesamebruh a răspuns:

Vorbești cu el și vezi dacă este interesat de tine sau nu. Simplu. Măcar știi o treabă. Eu unul nu m-aș înhăma la o relație la această vârstă. Ai timp de astfel de chestii mai târziu.

| Sistemulxxl a răspuns:

Cauta-l, spune-i ca esti poponar si iti place de el. Pupa-l si da-i intalnire.

| raluca014 explică (pentru Sistemulxxl):

Omule sunt fata
?

| Sistemulxxl a răspuns (pentru raluca014):

Esti poponar daca spun eu. Te crezi fata.