| MihaielaBiancaNumeOriginal a întrebat:

Am o poveste cam lunga. Am 13ani. De vreo 3 ani s-a mutat la o casa distanță de mine o fata de 22 de ani si iubitul ei de 28ani [o sa le zic vecină si vecinul] Vecinul are un frate geaman [o sa ii zic X] X are iubita si copil [nu este copilul din sânge lui dar.] Din luna lui Noiembrie anului trecut de cate ori eram pe la vecină mea si el se intampla sa vina pe la ea se uita mereu la mine dar foarte atent. Mama mi.a soptit ca tot se holbeaza la mine dar nu am băgat de seama [ma gândeam ce sa vadă un bărbat la o mucoasa ca mine

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si care-i dilema/intrebarea ta?

| MihaielaBiancaNumeOriginal explică:

Asa de Revelion m.am dus la vecină mea si era si X, el băut bine si.a facut tupeu sa ma ia la dans. La un moment dat a inceput sa ma pipăie dar nu pe sa ni sau mai stiu eu unde isi lasa maine putin mai jos de solduri ma mângâia. Eu am preferat sa plec fara sa zic motivul[nu am vrut sa stric Revelionul ninanui] dar vecină si.a dat seama de ce am plecat si i-a spus iubitului ei si la certat pe X. Acum de cate ori vine la vecina [din curtea mea se vede in curtea ei si invers normal] si se uita atent[iti dai seama cand se uita cineva normal sau deosebit la tine] Eu cred ca vrea doar sex ca altceva nu are ce sa facă cu mine ca sunt mica sau chiar ii place de mine. Voi ce ziceți? Aveti vreun sfat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru MihaielaBiancaNumeOriginal):

Nu-i vorba de placut aici, ci probabil de o obsesie sexuala, de aceea si-a dat frau mainilor cand era baut.
Sfatul meu este sa nu-i stai in cale, sa nu incerec sa te violeze, ca de-i obsedat de tine, apai, i se pune pata si sare gardiul in curtea voastra.
Spune-i mamei, macar sa stie daca ti se intampla ceva (doamne fereste) pe cine sa caute!

| Alexandra_Daniela_1996 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu cred ca m-ar viola il cunosc are suflet bun plus ca nu m- a pipăit cine stie unde dar cand dansăm cu el si ținea mâinile pe soldurile mele le lasa in jos manguidu-ma dar nu pana la fund