| AlexiaAlexutza a întrebat:

Am o poveste cam trista.Eu si iubitul meu actual ne iubim, ne vedem, sarutam, chestii amoroase ca in orice cuplu. El isi doreste foarte mult sa dea niste probe la fotbal in trei tari diferite, daca este acceptat in vreo tara, se muta acolo definitiv cu parintii, scoala, cu tot mai exact.Seara trecuta am aflat asta, toata noaptea am cam plans, iar azi ne am vazut, iar cand ma saruta, ma gandeam ca intr-o buna zi, voi fi in acelasi loc dar fara el si tandretea lui. Mi a zis ca peste un an pleaca iar mie nu mi a picat bine... M am atasat foarte mult de el si este singurul baiat care m-a facut mandra sa fiu cu el impreuna, va rog ajutati-ma, am nevoie de sfaturi, sa nu mai sufar, sa raman cu el, sa fiu eu a lui, va rog! Dau funda si vot!

Răspuns Câştigător
| alexutza1183 a răspuns:

Intr-un an se pot intampla multe lucruri, poate o sa aveti neintelegeri sau altceva si o sa va despartiti.Dar daca nu... poater va hotari sa ramana langa tine si sa renunte la plecare.Sau poti sa mergi si tu cu el (daca ai 18 ani, daca nu astepti). Stai linistita deocamdata...Succes si nu mai plange ca nu are rost.:*:*

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| tabittha a răspuns:

Te cred ca iti va fi foarte greu dar el a ales mai intai sa-si urmeze visul si sa-si faca o cariera, ceea ce spune multe. Poate daca va reusi, dupa un timp te va chema si pe tine (acum depinde si cati ani ai) si va veti continua relatia. Insa am inteles totusi ca este doar un plan, asa ca nimic nu e inca sigur si batut in cuie. Deci bucura-te deocamdata in continuare de relatia voastra si nu-ti fa probleme de pe acum. Stii cum se zice: nu zi hop, pana nu sari gardul!