| patricia_1708 a întrebat:

am o poveste destul de lunga si as vrea sa o cititi pe toata.Totul a inceput cand m-am combinat cu un baiat etc, etc ne-a mers bine el ma iubea eu la fel... a venit vacanta de vara.noi nu ne-am mai vazut pentru eu plecasem in alt oras ca mai am o casa acolo.cand a inceput scoala ma cam evita, desi zicea ca ma iubeste si imi tot trimitea kiss si :X pe mess.acum imi zice un prieten de'al lui: "crezi ca nu poate trai fara tine sau ce?" el:" da am si alte gagici" si radeau apoi zice prietenul lui "hai sa mergem avem de agatat"cryingm-am simtit groaznic il injuram in gand, dar nu ma umileam plangand sau ceva d genul. dupa, un amic de'al meu l-a sunat pe iubitu' meu(sau my bine zis fostul'straight face)si a zis ca inca ma iubeste a fost o gluma si vrea sa fie cu mine incastraight faceeu il detest maine e ziua lui nici la multi ani nu vreau sa-i zic.sufletul meu este rapus de tristete si amaraciunecryingva rog ajutati-ma sa aleg drumul cel bun.raman cu el sau ma despart de finitivcryingpls dau fundacrying

Răspuns Câştigător
| Maya. a răspuns:

Stii ca alegerea iti apartine in totalitate. Dar sfatul meu este ca tu nu ar trebui s ate intorci la el.

E doar unul din baietii cu un comportament tipic lor.
Ai face o mare greseala sa mai fii cu acel baiat.

Si ca sa-l pedepsesti, maine eu zic sa nu-i spui 'la multi ani;

Succes!happy

4 răspunsuri:
| AnotherSimplePerson a răspuns:

Eu cred ca un simplu la multi ani nu strica... dar dupa faze; le astea straight face frate astea nu sunt glume eu zic sa il lasi ...mai sunt si alti baieti poate veio gasi unul care sa te iubeasca. El nu o merita!

| YonutZ_7643 a răspuns:

Buna ideea cu "nici la multi ani nu vreau sa-i zic", totusi a trecut o vara peste voi si nu stii nimic din ceea ce ar fi putut el sa faca vara ce tocmai s-a sfarsit, dar iti zic sincer ca vara e sezonul schimbarilor si poate s-a "smecherit", ori asa vrea sa para, multi vin dupa vacanta cu aere si fite, nu-mi plac tipi astia sau tipele laudaroase... Eu iti zic sincer mai bine nu-l bagi in seama, afiseaza un chip vesel si in acelasi timp nepasator fata de el in preajma lui, si nu-i ma da oportunitati, chiar daca sa zicem ca va dori sa fiti din nou impreuna refuzal, si vei vedea ca el va suferi mai mult, iar daca dupa un timp se schimba profund si chiar tine la tine poate ii mai dai o sansa, nu?!
OK sper ca e un sfat bun, BYE BYE happy!

| Sakura_1833 a răspuns:

Evital sa se simta ca tine daca te iubeste o sa te opreasca din drum sa vb cu tine dar daca nu te iubeste inseamna ca n-o sa-i pese ca il eviti

| inotatoarea a răspuns:

Pai eu in locu tau as fi nervoasa nu alta da sti cum se zice il dai afara sau plangi ca proasta deci care alegi in primul rand nu evita sa-i spui la multi ani si incearca sa te combini cu un alt baiat ca si lui sa-i fie ciuda, chiar daca cu baiatul cu care te vei combina nul vei iubi totusi asta e razbunare nu alta si el daca mai are si alte gagici o sa fie gelos pe baiatu cu care ai sa fi pentru ca isi va aminti de clipele petrecute cu tine asa ca fi pe faza si da-i razbunarea din toata inima!

Întrebări similare