In aceeasi situatie sunt si eu numai ca eu sunt mutata de un an de la oras.Aici am facut cunostinta cu 2 fete, cu una nu ma prea intalnesc dar cu cealalta ma intalnesc tot timpul si pentru ca e fiica de preot e mai cu fite stii cum e la sat.Mi-a facut cunostinta cu 2 copii si cand a vazut ca ei ma baga in seama mai mult decat pe ea, incepe sa-si bata joc de mine crezand ca-i fur popularitatea deoarece pe autobuz cand vin aici(tata n-are timp sa vina cu masina)toti baietii ma intreaba cateceva si pe ea nu.Si ea nu-mi mai face cunostinta cu nimeni si stau toata ziua in casa ca proasta. SFATUL MEUaca esti mai timida, incearca sa nu mai vii cu tatal tau acasa si imprieteneste-te cu cateva fete din buzul care vine la tine in sat si totul vine pe parcurs.Prietena mea din oras cea mai buna m-a lasat si pe mine balta, cat despre prietena ta din sat da-o in masa ca-i ciudoasa poate esti mai smechera ca ea.Fa-ti o prietena buna la liceu din clasa si vorbeste pe mess cu ea.Da nu cumva tie iti place de cineva de pe acolo? ca s-ar putea ca prietena din sat sa -i fie ciuda pe tine si de aia te ocoleste sau esti mai prietenoasa si lumea vrea sa vorbeasca cu tine.Pt ca sa-ti revii baga o melodie din aia cu bass la maxim si danseaza sa vezi ce fain te simtipentru mai mult ajutor daca vrei trimite mesaj cu id tau, poate mai vorbim:*
Stiu cum e ... Asa eram si eu. Adica fiecare si-au facut grupuletele lor, si mie mereu mie-ra frica ca o sa fiu singura Incearca sa... te imprietenesti cu prietenii ei chiar daca nu prea iti plac, poate gasesti vreo samantabuna printre ei eu acum sunt prietena cu cea mai populara din clasa si, eu eram inainte populara Deci poti gasi oameni mai buni ca acea " prietena"
misauratcuviata întreabă: