| qwertyqwerty a întrebat:

sad Am o poveste mai lunga si as vrea sa ma ajutati macar cu un sfat:
In urma cu cateva luni m-am mutat la 20 de minute distanta de oras (intr-o comuna) si de aici incepe tot raul:
In acelasi loc sta si o colega de-a mea,o duceam la scoala cu masina,veneam impreuna acasa,mi a facut cunostinta cu prietenii sai.
Toate bune si frumoase,pana cand colega mea nu imi mai raspundea la telefon,de parca nu vroia sa ma vada ci ma suna doar dimineata sa ma intrebe daca o iau cu masina insa intr-o zi mi s-a descarcat telefonul si in acea dimineata,la scoala mi-a zis,, sa-ti bagi telefonul in ***,, si eu i am zis,, ai dr*ci? ce ai?,,
Asta s-a intamplat ieri si nu stiu daca sa o mai oert, am impresia ca ma foloseste.Insa aici (unde m-am mutat) nu mai sunt copii decat prietenii ei de care nu imi prea plac.
Nu stiu ce sa fac,stau toata ziua in casa singura, de parca nu mai am nici un prieten.
Nu mai suport singuratatea asta! sad totul e pustiu, ma regasesc numai in muzica.
Prietena mea cea mai buna (inainte sa ma mut) acum sta cu o alta fata si e distantă cu mine pentru ca inainte ieseam zilnic afara. crying Acum ca stau mai departe nu mai pot face asta.
Singurii mei prieteni sunt un caine si o pisica crying
Multuesc tuturor celor ce au avut rabdare sa citeasca.
Va rog frumos sa ma ajutati macar cu un sfat!

Răspuns Câştigător
| eualexandra321 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu numai ca eu sunt mutata de un an de la oras.Aici am facut cunostinta cu 2 fete, cu una nu ma prea intalnesc dar cu cealalta ma intalnesc tot timpul si pentru ca e fiica de preot e mai cu fite stii cum e la sat.Mi-a facut cunostinta cu 2 copii si cand a vazut ca ei ma baga in seama mai mult decat pe ea, incepe sa-si bata joc de mine crezand ca-i fur popularitatea deoarece pe autobuz cand vin aici(tata n-are timp sa vina cu masina)toti baietii ma intreaba cateceva si pe ea nu.Si ea nu-mi mai face cunostinta cu nimeni si stau toata ziua in casa ca proasta. SFATUL MEUbig grinaca esti mai timida, incearca sa nu mai vii cu tatal tau acasa si imprieteneste-te cu cateva fete din buzul care vine la tine in sat si totul vine pe parcurs.Prietena mea din oras cea mai buna m-a lasat si pe mine balta, cat despre prietena ta din sat da-o in masa ca-i ciudoasa poate esti mai smechera ca ea.Fa-ti o prietena buna la liceu din clasa si vorbeste pe mess cu ea.Da nu cumva tie iti place de cineva de pe acolo? ca s-ar putea ca prietena din sat sa -i fie ciuda pe tine si de aia te ocoleste sau esti mai prietenoasa si lumea vrea sa vorbeasca cu tine.Pt ca sa-ti revii baga o melodie din aia cu bass la maxim si danseaza sa vezi ce fain te simtirolling on the floorpentru mai mult ajutor daca vrei trimite mesaj cu id tau, poate mai vorbim:*

2 răspunsuri:
| rOckx3 a răspuns:

Stiu cum e big grin... Asa eram si eu. Adica fiecare si-au facut grupuletele lor, si mie mereu mie-ra frica ca o sa fiu singura sigh Incearca sa... te imprietenesti cu prietenii ei chiar daca nu prea iti plac, poate gasesti vreo samantabuna printre ei big grin eu acum sunt prietena cu cea mai populara din clasarolling on the floor si, eu eram inainte popularathinking rolling on the floor Deci poti gasi oameni mai buni ca acea " prietena"

Răspuns utilizator avertizat