Salut
fata din metin? alt copil distrus.
nu prea ai ce face, asteapta sa se desparta, pentru ca oricum daca s-au cunoscut prin intermediul metinului.e clar ca relatia lor nu va dura mult.eu cred ca n-are rost sa suferi dupa el, pur si simplu nu te merita
Prefa-te ca nu iti pasa...O data ce va vedea ( va crede ) ca nu mai esti interesata de el o sa ii para rau si o sa incerce sa te recucereasca... Si daca te baga in seama doar pentru ca l-a parasit pietena aia (cand o sa-l paraseasca ca doar nu o sa stea cu el toata viata ) atunci este cel mai mare nesimtit Crede-ma!
Pai tu ar trebui sa-i areti ca nu-ti pasa, esti tare, esti puternica, stiu ca pare imposbil ce o sa-ti zic sa faci pentru ca-l iubesti, dar, dragostea voastra e cea mai inocenta, si tu ca fata niciodata sa nu-ti calci mandria si orgoliul sa te vada el suparata, si ca plangi dupa el, pentru ca el s-ar simti important, si nu merita sa se simta asa dupa ce ti-a facut. Tu zambeste mereu cand il vezi, sa pari mai fericita fara el, chiar daca nu esti, si trateaza-l cu indiferenta, fi rece si seaca cu el, si asa o sa-l doara ft ft mult, nu vb tu cu el, lasa-l pe el sa vina la tine, o sa vezi ca o sa vrea sa fiti din nou impreuna, si tu atunci poti sa ii intorci cu aceeasi moneda sa fi rea si sa nu-l ierti, sau faci cum consideri, eu sper sa reusesti :*! mult succes scumpa :*
Baiatul asta ori e derutat rau ori nu stiu... Spune-i ca acea fata de poe metin no cunoastea sa de bine, o cunoaste din lumea virtuala nu stie cum se comporta.si daca face din astea nu te merita.
Sunteti mici pentru a avea o relatie. Tu iubesti in plan copilaresc dar nu stii ce inseamna cu adevarat sa ai o relatie stabila.
Pai cred ca ar trebui sa il uiti ( poti sa incepi o relatie cu altcineva ca sa iti fie mai usor ) daca nu vrei asta ar trebui sa ii propui sa va intalniti si sa vorbiti va puteti impaca sau puteti discuta despre relatia voastra poate o sa reparati ceva. oricum foarte urat din partea lui. cel mai bine ar fi sa discutati si sa va impacati sau sa va despartiti pe o cale amiabila. sau il poti astepta cand o sa se desparta de acea fata poate o sa mai existe o sansa pentru relatia voastra. funda? te rog
Draga andreuza99, el o sa se intoarca la tine deoarece nu poti sa te indragostesti ca i-a scris fata aia:vrei sa fi iub meu? mersgi mai departe si sa il eviti mereu
misauratcuviata întreabă: