Tocmai era sa zic ca esti indragostit de ea doar ca nu iti dai seama inca, si dupa mi-am dat seama ca esti fata, sa distrat mai bine acolo, si duce lipsa
Poti sa-i compui pur si simplu o scrisoare.Chiarr daca acum exista email te vei simti bine scriindu-i o scrisoare.Iti pot da niste sfaturi:
INTRODUCERE:Ia o foaie de hartie si scrie-ti numele si adresa in coltul din dreapta sus, ia data, dedesupt.In coltul din stranga scrie raga(numele prietenei tal)"si apoi pune virgula.
PRIMUL PARAGRAFrezinta-te,spune-i cum te cheama,ce varsta ai si la ce scoala mergi ca sa te recunoasca.
AL DOILEA PARAGRAFovesteste-i prietenei tale despre ce ai facut in tot acest timp cat ati fost plecate.
AL TREILEA PARAGRAF:Ultimul paragraf ar trebui sa fie o concluzie, asa ca scrie-i ca de-abia astepti sa primesti o scrisoare de la ea si intreab-o orice altceva ai vrea sa stii despre ea.
INCHEIEREA:Avand in vedere ca este o scrisoare amicala, poti incheia cu :Numai bine"urmat de virgula, apoi semneaza-te.
Nu uita ca trebuie sa-i pui timbru, apoi pune-o la posta.Asa o sa va tineti relatia in continuare. Sper ca ti-am fost de folos.
O prietenie din copilarie nu trebuie pierduta asa....deoarece n-ati mai vb de mult timp tu probabil ai vrut mai multa atentie din partea ei pe care nu ti-a dat-o ...Si o prietenie adevarata nu se strica asa repede, daca a fost alaturi de tine pana acum va fi si de acum incolo.