| BingGBang a întrebat:

Buna tpu.Am o pretenasa, mi`e alaturi din copilarie si vorbeam orice, radeam, faceam panarama, amandoua facem totul, eram de nedespartit.Vara asta a fost plecata toata vara intr-un alt oras, acolo nu avea net deloc, i s`o stricat si telu, pana mea nu am mai tinut legatura si mno, acuma s`o intors acasa, dar nu mai e la fel.S`a schimbat mult, nu mai e prietena mea cu care puteam face orice prostie ma durea in cot, vorbam orice, acum nici macar subiect de discutie nu mai avemstraight face nu stiu chiar nu stiu ce s`o intamplat cu ea.Si sincer am vorbit cu ea despre chestia asta si 3 zile o fost la fel dupa mnaoh go on Nu as vrea sa ne pierdem prietenia pentru ca ma cunoste foarte bine si a fost mereu alaturi cand aveam nevoie.
Un sfat ceva? mersi.

23 răspunsuri:
| katalyn27 a răspuns:

Tocmai era sa zic ca esti indragostit de earolling on the floor doar ca nu iti dai seama inca, si dupa mi-am dat seama ca esti fatalaughing, sa distrat mai bine acolo, si duce lipsa

| BingGBang explică (pentru katalyn27):

laughing))))))LoLlaughing) da pana la urma o dau in *** lu` ma-sawaiting o venit acasawaiting se distreaza cu mine de acuwaiting cine`i pretenasha ei de sufletlaughing pe bune mi-ai facut seara mai frumoasa!laughing))

| katalyn27 a răspuns (pentru BingGBang):

Ma bucur ca ti'am facut seara mai faina, dar am o intrebare ce cuvant vulgar mai e si ala din 3 litere?laughing hai ca's curioslaughing)

Adica mna, stiu unu dar nu suna fain deloclaughing), nu e melodioslaughing)

OMG!laughing Ca eu am scris cuvantu ` intreglaughing da astia mi`o pus stelutesigh

Pai daca esti neserioasa si scrii cuvinte vulgarelaughing, te cenzureazalaughing, mersi de cerere de pritenie, dar dc mi'ai dat'o?tongue

Ca sa am si eu prieteni pe TPU!laughing)

laughing la ce bun?

Sa nu ma simt sinngura si fara ajutorlaughing:-

Bun raspunslaughing, pai o aia pe pr ta care a venit acasa din vacanta de la Tecuci laughingsau unde a fost

Nu duc lipsa de prieteni!laughing)) Am o caruta laughing

Putinilaughing nu incap multi intr'o carutarolling on the floor

Drac est))) ok. O cisterna,laughing un autobuzlaughing) un tirrr!laughing))

rolling on the floortu iti cari prieteni cu cinsterna?rolling on the floor) hai ca esti tarelaughing)

Altceva nu merita! rolling on the floor

Sigur ca nu merita, pleca in vacanta si cand vine te uitalaughing, complet neserioasa

Nu`mi aminti!laughing) si gata laughing ca am facut chat din intrebarelaughing)

Na binelaughing

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Încearcă s-o accepţi aşa cum e.

| Fatayou a răspuns:

Poti sa-i compui pur si simplu o scrisoare.Chiarr daca acum exista email te vei simti bine scriindu-i o scrisoare.Iti pot da niste sfaturi:
INTRODUCERE:Ia o foaie de hartie si scrie-ti numele si adresa in coltul din dreapta sus, ia data, dedesupt.In coltul din stranga scrie big grinraga(numele prietenei tal)"si apoi pune virgula.
PRIMUL PARAGRAFtonguerezinta-te,spune-i cum te cheama,ce varsta ai si la ce scoala mergi ca sa te recunoasca.
AL DOILEA PARAGRAFtongueovesteste-i prietenei tale despre ce ai facut in tot acest timp cat ati fost plecate.
AL TREILEA PARAGRAF:Ultimul paragraf ar trebui sa fie o concluzie, asa ca scrie-i ca de-abia astepti sa primesti o scrisoare de la ea si intreab-o orice altceva ai vrea sa stii despre ea.
INCHEIEREA:Avand in vedere ca este o scrisoare amicala, poti incheia cu :Numai bine"urmat de virgula, apoi semneaza-te.
Nu uita ca trebuie sa-i pui timbru, apoi pune-o la posta.Asa o sa va tineti relatia in continuare. Sper ca ti-am fost de folos.

| Fatayou a răspuns:

Scuze pentru emoctioane le-am dat fara sa observ.

| BingGBang explică (pentru Fatayou):

Nepdevil mi-ai dat o idee si mai bunawinking ea acum e acasa, si noi seara ne adunam toti prietenii, si o sa-i compun ceva "poezie" in care sa povestesc de la inceputul prieteniei noatre pana acum.Ca si asa o fost ziua eilaughing

| roxanabye a răspuns:

O prietenie din copilarie nu trebuie pierduta asa....deoarece n-ati mai vb de mult timp tu probabil ai vrut mai multa atentie din partea ei pe care nu ti-a dat-o ...Si o prietenie adevarata nu se strica asa repede, daca a fost alaturi de tine pana acum va fi si de acum incolo.