| xXxDrogsxXx a întrebat:

Buna TPU
Am o prietena Adelina.Eram cele mai bune prietene toata vara iesiam pe afara impreuna, nu era zi in care sa nu ne intalnim.Panacand vacanta s-a terminat.Ea fiind la liceu ne era mai greu sa ne vedem, dar tot prietene am ramas.Am dat teste initiale iar la mate am lua8 i-ar tata m-a certat si a zis ca vara asta nu am lucrat nimic, ca am stat toata vara afara cu Adelina si ca ea imi baga prostii in cap si baieti etc.Eu ii povestesc tot ei, iar ea i-a spus mamei ei care i-a interzis sa mai vorbeasca cu mine.Eu o sun ii dau mesaje dar nu raspune. Abia aseara mi-a zis de asta si dupa n-a mai zis nimic.Eu o iubesc foarte mult si nu vreau sa pierd prietenia noastra de la un lucru ca asta.
M-am gandit sa ma duc sambata la ea fara sa stiu si sa vorbesc cu mama ei.
Nici nu cred ca ati citit pana aici...in fine.Ce sa fac? Vi se pare o idee buna? Voi ce ati face in locul meu? Da-ti-mi idei

Răspuns Câştigător
| FetitzaDulcetzica a răspuns:

Sunt de parere ca:sai explici tatalui tau ca asa sa primit cu 8 la mate....si ca nu depinde de asta.
Eu in locul tau as proceda astfel:
As inregistra cumva...momentul in care tatal tau isi da seama ca ea este o buna fata si il arati>>

4 răspunsuri:
| Weedier a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau si spune-i ca 8- LA MATE e o nota foarte buna. Plus ca in vacanta, cui ii arde de invatat? Nu cred ca e cineva care sa aleaga invatatul in defavoarea iesitului cu prietena cea mai buna.
Si da, ar trebui sa vorbesti cu mama ei, sa o intrebi de ce i-a interzis sa mai vorbiti. Dar nu pleca fara sa-i spui tatalui tau. Vei agrava situatia.

| xXxDrogsxXx explică (pentru Weedier):

Da i-am zis ca 8 la mate e o nota buna.Da nu intelege ma compara cu restul copiilor de 10 si ma simt ca o proasta. Oricum nu m-ar lasa sa ma vad cu ea

| xXxDrogsxXx explică (pentru Weedier):

Si ma duc gen in fata usii si ii zic ma primiti si pe mine in casa sa vorbim.O sa ma creada nebuna.

| Weedier a răspuns (pentru xXxDrogsxXx):

Atunci roaga-te ca o sa va intalniti pe strada si o sa puteti vorbi atunci. laughing
Oricum daca fata aia te-a considerat vreodata prietena, te va cauta. Asa ca nu mai face tu totul.
Succes! kiss