Sa nu se mai gandeasca la profesor, ar trebui sa mergi la ea sa va uitati la un film, sau sa mergeti la o plimbare, ceva.
Dupa putin timp il va uita, nu iti fa griji. Nu trebuie sa intervii tu, nu prea poti sa faci nimic pentru ea. Eventual fa-i cunostinta cu un baiat dragut.
Multumesc de ajutor dar u cred ca o va ajuta deoarece se vor intalni din ou peste o luna Eu chiar vreau sa o ajut (Ca si celelalte prietene ale mele) dar ea chiar e indragostita.Baiatul nu e cine stie ce dar daca ei ii place nu am ce sa-i fac....si nici macar nu e roman
Of..atunci ia-o de umeri, scutur-o un pic si spune-i: Ma fetito, tu nu vezi ca el e adult? Nu se gandeste la tine, decat ca la o eleva! Nu are rost sa iti consumi timp, energie si vise pe el!
Sau pur si simplu las-o in pace, cu cat veti inverca sa ii explicati ca nu are rost sa se gandeasca la el, cu atat va crede ca e mai indragostita de el, si va insista ca e dragut profu si ca ii place de el. Dupa ce se vor vedea luna viitoare se vor mai intalni alta data?
Cel mai sigur nu.
Atunci sigur ii vor trece fluturasii dupa cateva saptamani.
)cica am o prietene ) as ziceti toti zi si tu ca tu esti despre cea despre care este problema, treaba cu am o prietena e fumata
Poi, cauta-i uh un baiat care crezi ca i s-ar potrivi mai bine sh fa-o sa-l uite pe acel profesor. Spune-i k sunt prea multi baiet de varste mai mici, ca sa mai aiba timp sa se uite la profesori sper ca te-am ajutat.
Daca vrei sa o faci sa il uite du-te la ea cu incredere si dui un buchet frumos cu flori si o perna in forma de inima si spuei ca o iubesti mult si ca vrei sa fii impreuna cu ea tot restul vietii. daca nu te accepta o sa ii faci o serenada frumoasa si sigur o sa te accepte
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: