anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena care cred ca suferă de tulburare bipolara. Trece foarte repede de la o stare la alta, plânge foarte des si fără motiv, insomnie, are multe poze despre sinucidere.
Mi-am dat seama de asta de curând. Dar nu știu ce ar trebui sa fac? sad ea nu știe asta si nici părinții ei.

4 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Si aia care pun diagnosticurile pot sa si-o ia-n bot. Daca tu crezi asta nu inseamna ca ea are tulburare bipolara. Poate are o problema personala si la cat de bine o cunosti spui ca plange fara motiv. Poata are un motiv.N-ai ce sa faci. Daca ea nu vrea sa o ajuti nu ai ce sa faci.
Si daca o stresezi si tu si parintii si cine dracu' o mai streseaza nu o sa faceti decat sa agravati lucrurile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-le parintilor ei sau vorbeste cu un psiholog (de exemplu, psihologul scolii).winking.

| Bianca306 a răspuns:

Trebuie sa le spui parintilor ei ca daca sa o duca la doctor ca nu e bine sa stea mult asa, nu e bine trebuie sa iei legatura cu parintii ei ori sa ii spui ei, dar trebuie sa fi sigura de asta

| Blackyuu a răspuns:

Esti sigura? Nu cred ca ar trebui sa ii spui ca stii ar trebui sa vorbesti cu parinti ei dar nu cu ea.