Trebuie sa vorbesty cu ea si sa ii spui ca daca stay mai mult cu cealalta nu inseamna ca nu tii la ea si ca amandoua sunt prietenele tale... daca nu intelege si nu mai vrei fi pr cu ea spune-i ca nu mai ai nevoie de gelozia ei... sper ca ti-am fost de folos
Lasa-le pe ele sa isi rezolve problema. mai bine nu te bagi sa nu risti sa cazi prost in fata uneia din prietenele tale
Buna!
Daca tu o preferi mai mult pe prietena aceea este normal sa stai mai mult cu ea.Dar incearca sa stai si cu cealalta prietena si sa o consolezi cand se supara!
Si eu am o prietena mai favorita si stau mai mult cu ea si celelalte se supara. Icerc sa stau cu toate.Dar oricum trece de la sine
Succes! Sper ca te-am ajutat
Pai si eu trec exanct prin aceeasi situatie. Amandoua sunt cele mai bune prietene ale mele, dar este adevarat ca, cu una stau mai mult, si petrec timp mai mult. Tu poti sta cu cine vrei tu, nu cu cine vrea prietena ta. Uneori si eu o dau in bara si ma cert cu ea. Eventual, incearca sa le faci cunostinta, sa se imprieteneasca, asa vei reusi sa dai rivalitatea la o parte.(ar trebui sa aplic asta si in cazul meu, dar sunt tanara, si mai vreau sa traiesc daca le aduc fata in fata o sa explodeze planeta...) oricum sper ca te-am ajutat.Bafta
90AnnaLove89 întreabă: