| slipknot a întrebat:

Buna TPU...am o prietena care il place pe un coleg, au fost impreuna, sa zic asa, 4 zile[a fost primul ei prieten], apoi el a zis ca nu mai vrea sa fie cu ea... iar dupa 3 zile vrea din nou.Chestia e ca ba odata ii da de inteles ca o place, iar apoi ii da de inteles contrariul. Ea s-a schimbat foarte mult, nici nu ma mai baga in seama, nu prea mai invata, e cam cu capul in nori si tot timpul vorbeste de el si tot crede ca va fi cu el.Prietenul baiatului respectiv vorbeste cu mine si mi-a zis ca lui nici nu ii pasa de ea si daca ar stii ce vorbeste de ea, nu i-ar veni sa creada.Acum,nu stiu daca sa ii zic sau nu, daca ii zic poate nu ma crede sau crede ca vreau sa ii despart, daca nu ii zic dupa poate afla din alta parte si se supara pe mine ca nu i-am zis, nu vreau nici sa isi bata joc de ea, cu toate ca mi-a dovedit ce "prietena " imi este ignorandu-ma in tot acest timp.:-

Răspuns Câştigător
| LawwraD a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa discuti cu amandoi. Prietenei tale ar trebui sa ii deschizi ochii si sa ii atragi atentia asupra comportamentului tau fata de tine, ii zici adevarul, daca nu te crede il pui pe baiatul respectiv sa vorbeasca cu ea, dar sa fii si tu de fata in timpul conversatiei ca sa nu intoarca lucrurile elhappy

5 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Pai si cu ce te putem ajuta noi?

| LawwraD a răspuns:

Comportamentului sau* ma scuzi happy

| LawwraD a răspuns:

Ati reusit ceva?happy

| Slayzor a răspuns:

Mai bine nu ii spune si daca te intreaba fa ceva sa spui ca nu ai avut nicio idee