Buna. Acum. chestia e daca ea chiar e prietena ta. Niciodata nu am inteles comportamentul de genul asta... si totusi vreau sa cred ca oamenii nu sunt " profitori ". Dar, cand vad specimene de acestea, ce sa mai zic?! Sincer, parerea mea, cred ca ea nu-ti este o prietena . Prietenia inseamna sa fii mereu alaturi de cineva, nu doar in anumite momente, iar apoi sa te prefaci ca nici nu cunosti anumita persoana. Nu stiu ce sa zic... asta cred eu. Daca doar atunci cand are nevoie de tine, te cheama, crezi ca asta e prietenie?
Oricum, fa ce simti. daca tu chiar crezi ca va merge prietenia voastra, atunci continui sa ramai pe dinafara . Dar eu cred ca nu merita.
Multa bafta!
Daca ea te considera prietena ei. de ce nu incearca sa te prezinte si pe tine grupului ei de prieteni?
Pai eu cred ca ea simte nevoia sa petreaca timpu cu persoane mai maturizate la gandire si cred ca in capul ei e cam asa : crede ca daca ar vorbi cu tine in timp ce e cu prietenele ei mai mari crede ca da in mintea copiilor sau ceva de genu tu incearca sa ajungi la o gandire la fel egala cu prietenele ei sau macar sa ai o parte din interesele lor