| GabriellaGabby a întrebat:

Bună TPU!
Am o prietenă care se comportă cam ciudat!
Adică iubeşte negrul, se machiază cu negru pe la ochi poarta părul pe faţa se zgârie pe mână (are unghiile mari), exact ca o fată emo.
Dar, ea iubeşte sa râdă, trăieşte viaţa la maxim!
Oare dă semne că ar putea deveni emo?
Mulţumesc!

6 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Să îți placă negrul și să te zgârii pe mâini cu unghiile nu-i un comportament așa de ciudat... și mie-mi place negrul și deseori mă îmbrac în negru dar asta nu înseamnă nimic, e doar o culoare ( non-culoare, pardon), cum ei îi place negru ție poate-ți place mov, nu-i nici o diferență. Cât despre zgâriatul cu unghiile e chiar plăcut, eu mereu rugam o tipă să-mi facă asta, mă relaxează și chiar nu doare sau ceva.
Și oricum să fi emo nu-i vorba doar de aspect ( deși ce ai descris tu nu-mi sună a emo oricum) ci mai mult e vroba de a fi emoțional, de a trăi sentimentele mai puternic, în general tristețea.
Deci nu cred că e emo și nici că o se devină, eventual poate e doar atrasă de moda emo și nu de comportament.

| LiveYourLife a răspuns:

Fiecare este liber sa se manifeste cum vrea din punct de vedere fizichappy
daca ei asa ii place sa se imbrace si sa se machieze e okwinking
atat timp cat stie sa se distreze eu zic ca e super ok

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Pai nu stiu...nu trebuie neaparat sa devina emo daca rade se distreaza si chiesti de genu nu prea conteaza uni ar zice ca da altii nu poate asa i place ei si eu am o prietena care la fel era acum un an si toti ziceam ca o sa devina emo si uite ca nu a devenit si isi traieste viata din plin

| DandD a răspuns:

Poate asta e genu ei:d.ii place genul emo, da nu e.big grin

si eu am o pr care poarta negru si are tunsori emo, dar nu e emo ii plac stelutzele cateiilaughingii place sa se distrezebig grin...Nu cred ca devine,dar incearca sai faci tu cadou o bluza roz sau albastra daca tii pr si ii zici sa o poarte si daca o poarte fa-i complimente iii zici ce bine iti sta asa, sau mai spuinei tu sa nu mai se zgarie pe mana ca arata naspa, daca ti prietena dai sfaturi si nha o prietena asc si de sfaturile altora pr.:*...incerak sa o schimbi macar ca zgarieturile:*

| dededydy a răspuns:

Da asa cred.S-au pote dor ii place sa fie emo dar nu idrazneste, sau "vrea sa fie da nu ar vrea " si mie mi se mai intampla asa.Eu cred ca ea ar vre sa traiasca ca o fata emo dar nu indrazneste sau pote va indrazni.

| Roxylove15 a răspuns:

Pai cei emo nu intaodeauna sunt seriosi...Sunt persoane emo care traiesc aceeasi viata ca noi doar ca aratand altfel. Daca ei asa ii place nu inseamna ca trebuie sa se comporte alt fel.Eu sper ca te-am ajutat!