| TibbWasHere a întrebat:

Buna TPU.Am o prietena cu care ma inteleg foarte bine.Nu suntem impreuna,dar ne spunem,,iubi" si chestii de genul.Faza e ca ea e indragostita de altcineva. Daca ar fi impreuna cu acel,, altcineva"...as putea fi dat la o parte si prietenia noastra sa se schimbe definitiv?

Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Hei.Am impresia ca tie iti place de ea, poate si ei ii place de tine dar te a friendzonat.laughing Prietenia voastra nu are de ce sa se termine.Decat daca ea vrea asta sau se lasa influentata de baiatul acela.In orice caz daca ea tine la tine nu te va lasa.

2 răspunsuri:
| FanulMeu a răspuns:

Prietene stiu prin ce treci...
Inainte sa intre intr-o relatie cu baiatul ala marturisestei ce simti, cel mai bine ar fi sa stabiliti niste puncte comune adica ca veti iesi odata pe saptamana ca nu va tine secrete fata de tine etc.
chiar daca spune ca e indregostit de el exista sansa ca el sa fie "distragerea" se intampla ca uneori cineva sa treaca o persoana in firendzone si sa gaseasca alta persoana pentru sentimentele ei.
daca prietenul ii va cere sa petreaca cat mai putin timp cu tine sau sa intrerupa prietenia sa fi sigur ca ar face asta...

| WaterDrop a răspuns:

Daca el ii va cere asta pentru ca se simte nesigur, atunci este foarte posibil. Oricum nu te astepta sa mai petreci la fel de mult timp impreuna cu ea pentru ca va fi cu el.