Problema e una extrem de delicata iar o decizie luata pripit ar putea sa aiba consecinte grave pe termen lung.Singura varianta normala e dialogul deschis cu parintii. Normal ca ii e frica, cui nu i-ar fi dar trebuie sa stie ca daca e sa fie pedepsita, nu va fi acum, ci atunci cand povestea asta va avea o finalitate, pentru ca orice parinte si-ar canaliza toate eforturile si resursele pe rezolvarea problemei.Nu e o situatie placuta dar timpul nu mai poate fi dat inapoi, trebuie privit inspre viitor. De asemenea asistenta psihologica ar trebui sa fie la ordinea zilei, pentru ca indubitabil viata fetei a atins un moment de cotitura. Criticile pot sa mai itnarzie, raul deja a fost facut, e nevoie sa fie inconjurata de prieteni si afectiune!
Eu zic ca cel mai bine este sa se consulte cu parintii. Poate o cearta la inceput, dar impreuna vor gasi o solutie cu siguranta.Parintii stiu ce-i mai bine pentru copii lor, intotdeauna
Este decizia ei ce face, dar mai bine lasă copilul în viaţă, avortul este un mare păcat care nu te ajută cu nimic, ai grijă de ea!
Lasa mai bine sa se consulte cu parintii Doamne, numi imgainez ce fata la 14 ani poate sa fie insarcinata..sincer chiar imi pare rau pentru ea, pentru ca nu a gindit logic...ar trebui sa invete, dar nu sa faca copii, fara suparare Dar cred ca parintii totusi ar trebui sa stie
Deci asa merita la 14 ani sa faca trotuarul sau ce facea ea pentru un 10 la mate sau cu iubitul ei nu sunt old school dar daca as fi taicasu as bate`o pana ar scoate copilul la 14 ani se faci sex deci copii din ziua de azi sunt asa prosti daca e tiganca sa nu`si faca griji ca stiu o fata care are 2 copii si are 16 ani si scoala a lasat`o de... stai mergea la scoala? isi strica viata parerea mea