| passenger a întrebat:

Am o prietena de varsta mea (15 ani) care este foarte, foarte frumoasa! Asa fata n-am vazut. Din pacate o strica corpul, deoarece este putin plinuta. Eu mi-am facut curaj sa-i spun acest lucru, pentru ca imi pare rau pentru ea. Este o fata superba, dar nimeni nu se uita la ea datorita corpului sad M-a rugat s-o ajut sa slabeasca. Intrebarea mea este: Cum pot s-o ajut? Ce sfaturi sa-i dau? Are cam 1.65 si 62 kg thinking
Si oare este bine ca i-am zis ca e plinuta?

5 răspunsuri:
| Zoet a răspuns:

Să facă mult sport.
Să mănânce multe fructe şi legume.
Să respecte cele 3 mese ale zilei, însă să aibă grijă ce bagă în gură. Nu carne, nu prăjeli!
Cel puţin la 50-52 de kg să ajungă. Nu e mult dacă se ţine serios de treabă...

| Cocki a răspuns:

Pai sa tina o dieta, dar sa nu apeleze la pastile! Ca daca o sa ia pastile de slabit isi pune in pericol sanatatea! Succes

| ApkBR a răspuns:

Nu stiu ce sfaturi de slabit sa-ti dau dar daca vrei sa-ti fie cea mai buna amica si nu iubita ai facut bine ca i-ai zis ca e plinuta.

| FitzaDeFatha a răspuns:

E foarte bine ca vrei s-o ajuti! :d Spune-i sa manance fara grasimi si sa nu bea/manance lactate. Sa manange mai des sh mai putin si mai ales fara paine. Iar masa de seara inaine de ora 6, cel mai bine este la ora 5. Dupa masa de seara mai poate manca fructe. P.s in niciun caz dulciuri.:d Sper ca am ajut big grin Funda?big grin

| IssaBelL a răspuns:

Hmm. pai ar trebui sa manance supe de varza multee >.< bleeh chiar daca au un gust rau; d, intr-un fel e bine ca i-ai zis ca e plinuta happy doar sunteti prieteni big grin