| FataTPUpunctRo a întrebat:

Buna TPU:*. Am o prietena din clasa a I. Si acum suntem in a IV (a patra trecem a cincea). Doar ca problema e alta... acum vreun 1, 2 la sport (mergeam amd2 ) era o fata pe nume delia. Iar aceasta ia atrans atentia in sensul ca pe mine nu prea ma mai baga in seama(uita de mine). Iar eu ii ziceam mereu ca e hoata si parsiva (asa era) dar ea nu-mi dadea dreptate si zicea ca sunt eu rea si sa-i mai dau o sansa. Am incercat sa ma dau bine pe langa ea doar de dragu colegei mele vreo luna, doua. Dar amd2 faceau in aceste 1-2 luni figuri adica in sensul ca sambata"Auzi delia azi vi la mine" iar pe mine nu ma invita si asta ma deranja putin pentru ca noi eram prietene de nedespartit. Iar dupa aia am hotarat sa nu mai fiu proasta ci sa -mi fac si eu alta prietena mi-am facut. Dupa 1 an colega mea si-a dat seama ca gresise dar nu recunostea si asta ma durea tare. Si am incercat sa-i fac si eu ce mi-a facut ea dar ca nu am reusit. MI-a trecut am iertat-o etc... Dar dupa un timp a inceput sa faca la fel. Iar ea acum se muta la alta scoala departe de mine. Dar vorbim pe fiecare zi pentru ca eu sunt o fire foarte iertatoare. Dar chiar nu stiu ce sa mai cred. Voi ce credeti merita sa fie pretena mea dupa toate ce mi le-a facut? FONDOI:X

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca acum s-a schimbat, poti continua sa tii legatura cu ea. Insa, daca ea a ramas tot la fel, cred ca poti renunta.

| fluturas a răspuns:

As spune nu... dar iart-ohee hee stiu ca ti-a gresit de 2 ori pana acum, dar prietenia se castiga in timp, nu poti fi prietena cu cineva asa dintr-o datawinking va certati, va impacati, iar va certati si pana la urma tot prietene o sa fi-ti happy dar chiar daca o ierti fa-o sa inteleaga ca nu iti este asa usor sa treci peste happy si ca totusi a gresitwinking nu inseamna ca o sa ierti mereu kiss

daniela
| daniela a răspuns:

Prietenia este cevacare se castiga in timp impreuna cu respectul. Chiar daca va certati asta nu inseamna ca nu sunteti prieteni. Poate e mai bine asa cu scoala la distanta, nu o sa mai fiti toata ziua una langa alta si atunci cand o sa va vedeti totul o sa fie ok.

| ioana996 a răspuns:

Te-ar ajuta daca te-as spune ca si eu am trecut prin asta?happy pai presupun ca nu ...asa ca sfatul meu este urmatorul.Gandestete bine ceea ce vrei sa faci pentru ca daca iar vrei so ierti va putea face acelasi lucru deoarece ea sa obisnuit ca de fiecare data sa-i ierti greselile, deci cu alte cuvinte gandeste-te si la asta daca nu vrei s-o ierti nu prea vad care este problema nu este singura prietena pe care o ai! si in plus gandeste-te logic te-ai atasat de ea dar ce ai dori sa faci sa stai mereu sa-i ierti greselile? eu nu as putea face asta la infinit... dar daca tu vrei neaparat s-o ierti o faci pe propria raspundere! Si ar mai fi un lucru tu te-ai folosit de aceea fata ca s-o faci invidioasa pe prietena ta; sa-ti spun un lucru daca ai fi fost prietena ei cu adevarat nu ai fi facut asta.In orice caz iti urez succes la scoala si bine inteles la prietenia pe care o vei urma!

| M3lania a răspuns:

@ Candy : Este Stacey Gurnevich. laughing

| larisuta a răspuns:

Hei am trecut si eu prin asta bine ca eu s prietena cu ea de la 3 anisori n-am vb un an cu ea,, dar apoi eu simteam lipsa ei si ea mie asa ca ne-am impacat, iart-o nu fa prostia de nu o ierta ca apio o sa iti para rau si o sai simti li[sa si o sa fie prea tarziu,, iart-o. sper ca te-am ajutat

| Candy_8357 a răspuns:

Auzi fataphbbbbtStiu ca e Stacey nu stiu eu cum

| girls_9639 a răspuns:

Si eu am o prietena foarte buna si ne certam aproape zi de zi dar ne impacam repede si eu am trecut prin ceea ce treci tu dar am iertat-o si azi suntem din nou prietene.Eu zic sa o ierti daca ti la ea si o consideri prietena ta. Apropo bafta in clasa a v-a!

| Bombonikaaa a răspuns:

Da asa mi s-a intamplat sh mie cu o fata sara cea mai buna prietena dar ne-am impacat repede in max o saptamana ne-am impacat sh acum ne vedem zi de zi.:* eu zic sa o iertihappy