| Iasmyna a întrebat:

Buna TPU.am o prietena fff buna care are o problema. ea nu are net acasa deci nu poate intra p TPU s va ceara parerea asa m'a rugat p mine sa va cer parerea in locul ei... ea e o pers mai paroasa! avea ca un fel de puf pe san si pe burta si cu cateva luni in urma s-a depilat cu lama d ras! eu i'am zis ca nu'i bine dar ea se plange ca era inestetic si ca de aia a facut'o! voi ce sfaturi ii dati? ajutati'o va roog.Va multumesc din partea ei:*

Răspuns Câştigător
| narcisa a răspuns:

Si eu sunt cam paroasa dar cu ceara poate ma voi face (peste cativa ani) dar cu lama nu pentru ca daca apuci sa te faci odata parul va creste mai repede si firul va fi mai gros.
se poate face cu ceara sau epilare definitiva cu laserul dar costa destul de mult

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Are bine era sa nu fi facut, bine ar fi sa nu mai continue cu lama de ras, sa incerce de-acum inainte cu crema epilatoare, sau ceara cel mai bine.

| Dulceata_1022 a răspuns:

Sincer si eu sunt un pic cam paroasa! da asta nu inseamna ca trebuie sa dau tot parul jos eu m-am lasat de asa ceva ca big grin nu a mai merge mereu sa stau cu lama in mana e aiurea straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. cel mai bine e sa nu te razi cu lama de ras. De ce? pentru ca in timp, cand se repeta aceasta actiune, parul va creste si mai repede. este indicat sa foloseasca cel mai bine o creama depilatoare, pentru ca scoate parul direct din radacina, din bulb.

Ciprian!