| ymary a întrebat:

Am o prietena la care tin foarte mult, dar ea de cele mai multe ori ma jigneste si se poarta ciudat cu mine. Am iertat-o de nenumarate ori si acum m-am certat din nou cu ea tot pentru acest motiv(ca ma jigneste). Sa o iert si de data asta? Sa ii mai dau inca o sansa? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Laurixu a răspuns:

Nu o mai ierta pentru ca vad ca si.a facut deja un obicei in a te jigni asa ca spune-i ca nu.ti convine sh daca intelege ramaneti pr sh daca nu asta este ca doar mai sunt multe fete de treaba care sa nu te jigneasca cum facea ea bineinteles:d

4 răspunsuri:
| neccc a răspuns:

Inteleg ca tii la ea dar daca te jigneste nu cred ca te simpatizeaza chiar atat de mult pe cat iti arata. Mai bine arata-i ca poti si fara ea si nu o mai cauta. chiar daca e greu thinking te va ajuta:*

| mona a răspuns:

Pai daca o ierti si de data asta iar te va jigni si tot asa... pune punctu si tu pe i

| Narcis196 a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta si intr-o zi mi-am facut craj si i-am spus ca nu vreau s-o mai vad niciodata si am incercat sa-mi cau prieteni noi iar acum ma simt si eu bine unde ma afluwinking incearca te vei simti bine sigur

| Tyaa a răspuns:

Bunasad...Nu'i mai da atata atentie ca asa si'o ia in capoh go on.Si asa o sa zica ca esti fraier/a si o sa continue sa te jigneascastraight face...arata'i ca nu iti pasaa ce zice.:*
Baftaa