| AndreeaaMaria150 a întrebat:

Am o "problem" Am 11 ani si 2 luni si imi place de un baiat....stiu ca varsta mea este cam mica dar pe zi ce trece il plac mai mult! Mias dori sa stiu ce sa fac! Mi se pare ca imi zambeste la scoala dar nu in orice fel ci intr-unul deosebit! Il plac chiar mult! Sa mentionez si ca suntem amandoi in clasa a - V- a! Ce sa ma fac? Mai exista o fata in clasa mea care este indagostita de acest baiat! El sta aproape de mine si plecam inpreuna de la scoala cu nca un baiat si doua fete + fata careia i place de acest baiat! Ce sa fac? Vot +Funda! Va rog!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa te comporti de asa maniera de fiecare data cand esti in preajma lui incat sa-si dea seama ca il apreciezi si ca iti face placere sa fii in compania lui. Daca nu-si da seama sau nu intelege semnificatia gesturilor tale, atunci pentru a nu-l pierde, sa nu ti-l "fure" colega ta, spune-i direct in fata fara ocolisuri sau alte tertipuri ca doresti sa deveniti prieteni foarte buni. Poti fi sigura ca nu va rade de tine in cazul in care el nu are aceleasi sentimente fata de tine. Nu este deloc deplasat si nici condamnabil sau iesit din comun ca tu ca fata sa iei initiativa. Succes!

| Xelon a răspuns:

Nu te supăra pe mine dar la 11 ani nu esti pregătită sa ai iubit esti prea micuța mai aștepta cel puțin doi ani.