| Tediii11 a întrebat:

am o problema...
Acum cateva saptamani am inceput sa vorbesc cu un baiat di scoala mea, cu un an mai mare. Ne intelegeam destul de bine. Astazi imi propusesem sa ii spun intr-un final ca imi place, dar aseara m-a blocat pe Whats App si m-am ingrijorat...I-am scris pe Fb si mi-a spus sa duc la Enric( este doar un prieten, cu care ma intelegeam bine, nimic mai mult) si nu vrea sa ma asculte, ca nu este nimic intre mine si E. si mi-a spus ca ii dau mila( dar pena. inseamna ceva de genu ca sunt un nimic) si nu i-am mai raspuns. Ce sa fac? Ma simt ca si cum m-ar fi impuscat, de ieri seara inima nu inceteaza sa imi bata cu 1000 pe minut...
Cand il vad e ca si cum mi se intoarce stomacul pe dos, mi se pune un nod in gat si simt cum mi se prajeste creierul...
Please help. -.-
FUNDA :*

2 răspunsuri:
| Sweety27 a răspuns:

Baiatul ala... ori rade de tine si te evita ca sa nu iti dea sperante, ori face pe-a gelosul si se preface ca nu te place anumit ca sa il cauti mai mult si sa il placi. Eu zic sa nu il bagi in seama 2-3 zile si daca te cauta, inseamna ca ii place sa se joace (FLIRT se numeste). Daca nu iti da nici un semn, cauta alt baiat care sa merite atentia ta. fundita? big grin

| Zenithf a răspuns:

Du-te la el si da-i o palma. Cand te intreaba de ce, ii zici ca te-a jignit si si-a batut joc de tine si de sentimentele tale.
Daca cauta sa te impace, mai prefa-te o vreme suparata pe el, apoi vezi ce faci, sa vorbiti fata in fata, gata cu net-ul si telefoanele. Lucruri serioase de discutat la o cafea (suc sau ce altceva o fi).