| Nobodies a întrebat:

Buna TPU.Am o problema sad acum cateva saptamani mi-am taiat unghiile de la picioare si la degetu mare mi-am taiat prea mult din colt si mi s-a umflat si ma doare si nu stiu ce sa fac straight face mi-am dat cu betadina.[dau funda]

4 răspunsuri:
| AnTiBioTic a răspuns:

Pai cred ca ai facut panaritziu.asta trece in maxim intr-o saptamana.incearca sa torni apa fierbinte peste deget, dar vezi sa nu te oaparestihappy

| Silly a răspuns:

Ti-a copt.Pai dati drumul la apa fierbinte si puneti degetul acela sub apa si tinel pana nu mai poti suporta apa, iar apoi baga-l din nou, procedeaza asa de cateva ori pe zi si daca nu te lasa in vreo 3 zile du-te la medic

| TraficantaDeFunde a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau m-as duce la un doctor asa e cel mai sigur happy
Cunosc un baiat care tot asa avea probleme cu unghi adica i s-a infectat si a stat 2 saptamani. la spital din cauza unei unghi >eventual mai astepti si daca vezi ca nu-ti trece sau ca sa inrautatit te duci la un doctor happy sa te faci bine tongue

| Nobodies explică:

o sa incerc cu apa fierbinte...dar mi-e frica sa ma duc la doctor.nu stiu ce imi face.am auzit ca un coleg sia facut operatie.iar eu nu vreau. orice ar fi.nu! xD