| innocentgirls a întrebat:

am o problemasad acum un an m-am combinat cu un baiat si acum trei saptamani ne-am certat, dar problema e ca el era cel mai bun prieten al meu si era cu doi ani mai mare decat mine si nu stiu de ce ma intelegeam mai bine cu baietii decat cu fetele laughing si m-am gandit inainte sa ma combin cu el ca daca o sa ne despartim o sa ne afecteze relatia noasta dar nah..am acceptat pana la urma. si acum el nici nu ma mai baga in seama.sad cand trece pe strada nici nu ma salutastraight face si am incerat sa vorbesc cu el dar ma respinge sad si ma doare chestia asta pentru ca el era ca si un frate pentru mine nu stiu ce sa mai fac pentru ca in fiecare zi ma gandesc la el si imi amintesc cat de bine ne intelegem.sad spuneti-mi ce sa fac crying dau funda puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| mFlorian a răspuns:

Pai foarte bine... spune-mi din ce motiv v-ati certat, cine s-a despartit de cine, da-mi cateva cetalii sa-mi dau seama in ce stadiu se afla relatia voastra, caci daca tu te-ai despartit de el poate ca din aceasta cauza nu te mai baga in seama nici pe strada. Apropo, cati ani ai ca si asta conteaza destul de mult mai ales ca el este cu 2 ani mai mare decat tine.

| innocentgirls explică (pentru mFlorian):

Pai am 14 ani.happy
si el s-a despartit de mine.straight face zicea ca nu merge alea alea ca il insel si chestii. ca m-a vazut un prieten de al lui cu un baiat de mana si de la asta a inceput. dar nu e adevarat