| xBiiaM a întrebat:

Am o problema aiurea, si din cate am vazut din alte raspunsuri la aceeasi intrebare, nu prea cred ca sunt de folos.Fiecare am vazut ca are alta parere.
Deci, sa incep asa : De fiecare data cand ma joc orice joc pe PC, dupa 5-10 minute ca sa zic asa, baraie putin calculatorul si apoi se inchide. Apoi maxim 10 minute sau mai putin il aprind inapoi. Ceea ce ma deranjeaza este ca nu mai pot ca sa ma joc straight face si faza e ca mi-e si frica sa ma mai joc ceva pentru ca s-ar putea strica si etc... Va rog help! Nu prea ma pricep eu in domenii de reparatii la pc laughing.
P.S: Mentionez ca nu neaparat la jocuri face asa, face si daca ma uit sa zic asa... jumatate de ora la un serial sau film pe pc.
Ar putea fi de la supraincalzire? happy Dau funda pentru cel mai eficient si explicit raspuns. Multumesc.

2 răspunsuri:
| zuzyy a răspuns:

Asa mi se intampla si mie trebuie sa il duci la curatat deoarece este plin de praf si calculatorul/laptopul are o elice care daca are praf pe ea nu se invarte si de aceea calculatorul tau sta 10-30 de minute si se stinge ( pentru a nu face BUUF)

Trebuie sa il duci la curatat, te costa in jur de 50-100 de lei si dupa merge ca nou

| shmata a răspuns:

Da, avand in vedere ca suntem in mijlocul verii, e vorba de supraincalzire. PC-ul este setat sa se inchida cand procesorul ajunge la o anumita temperatura, pentru a nu se defecta. Pune-ti un cooler in plus.