Ori o intrebi pur si simplu spunandu-i frumos ori faci fara sa stie, nu e corect dar daca tie iti provoaca complexe e nasol.
Eu prima oara cand m-am epilat nu i-am spus mamei a aflat pe parcurs cand deja o facusem.
Te duci frumos si iti cumperi o crema de epilat, te faci sub dus cand nu e ea acasa si gata ai rezolvat problema nici nu v-a observa
Crema miroase oribil si scoti foarte greu mirosul din piele/casa . O s-o simtă
La mine nu daca te speli apoi cu gel de dus miroase chiar bine
Nu trebuie sa-ti fie rusine, chiar daca nu sunteti apropiate, e mama ta, si e o chestie absolut normala. Fii sigura ca ea deja stie ca ai inceput sa te dezvolti, nu o sa fie o noutate pentru ea. Poate chiar confesiunile astea o sa te apropie de ea
Crezi tu ca ai par atat de vizibil pe picioare? Eu la 13 ani aveam parul blond .
Îi spui că vrei sa te epilezi pentru ca nu te simti confortabil sa iesi asa din casa. Daca spune ca o sa-ti creasca mai mult, ii spui ca te-ai informat si lama are efectul asta, si ca exista si alte metode de epilare. Si daca nu are incredere in tine, sa te trimita la un salon.
Orice ar fi, sa nu te epilezi cu lama ca arata foarte urat. Daca nu iti permiti metode mai avansate, cel mai bine e cu ceara.
Intreab-o pe maica-ta daca iti da voie, si explica-i ca iti e rusine sa te duci asa cu picoarele la vedere. Ea stie ce e mai bine pentru tine, data fiind varsta ta.