anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am o problemahappy am cam exagerat cu fondul de ten/pudra desi nu era f mare nevoie ma rog... ideea e ca au inceput sa `mi apara niste puncte negre in tona T, iar pe obraji si barbie niste puncte albe de grasime x_x.Acum folosesc o cantitate f mica de fond de ten(o picatura) iar in timp vreau sa renunt sa ma dau. Am folosit creme lotiunithinking dar mi se par fara efect poate nu am ales eu ce trebuia :d stiti voi ce as putea folosi nu cont pretu` important e s atreaca x(. Dau funda! love struck

Răspuns Câştigător
| Aliiinuuus a răspuns:

Du-te la un cabinet de cosmetica si iti va scoate punctele negre si cele de grasime :*. Si mie imi apareau inainte deoarece am tenul foarte gras, si eu nu ma dadeam cu nimic, doar acum ma dau cu o crema care este facuta de un dermatolog la care fac un tratament.

| adelina899 a răspuns (pentru Aliiinuuus):

Ce crema?big grin

| Aliiinuuus a răspuns (pentru adelina899):

Pai este facuta de dermatolog laughing) nu este scoasa pe piata, adica o face pentru fiecare, dupa tenul sau.

| adelina899 a răspuns (pentru Aliiinuuus):

Aalaughing cred ca mai bine merg si eu la cabinet cosmetic big grin

| Aliiinuuus a răspuns (pentru adelina899):

Daaa :d

6 răspunsuri:
| dkpdtv a răspuns:

Buna! Am avut si eu o problema cu punctele negre si acneea, si nu am fost la dermatolog sau la cabinete de cosmetica...am folosit o crema foarte buna care are efecte inca de la prima aplicare, si e 100% naturala... uitate pe blogul firmei, poate te ajuta www.biohem.co/ro pe mine m-a ajutat foarte mult, mai ales crema de copii. :*

| SmoKKe19 a răspuns:

Mama ce imi place mie cand se intampla asta, va dati ca pitipoancele cu 2 tone de parca aveti tencuiala pe fata si dupa aia va plangeti ca va apare nu stiu ce straight face.