| FlaFy6666 a întrebat:

Buna TPU am o problema am devenit un emo nu stiu cum dar stiu de ce pentru ca stau cu tatal meu si m-am saturat imi vine sa plec...de multe ori era sa mor ba ma taiam pe maine ba am luat un pumn de pastile prietenii mei au inceput sa nu le mai placa de mine pentru ca sunt diferita de ei si e naspa pentru ca sunt singura emo din toti prietenii mei as vrea sa mai gasesc unul ca mine...si sa discutam despre lucrurile astea si sa nu imi spuneti sa ma schimb ca nu o voi face asta sunt eu va astept pe mess la id:larysamyhaela

Răspuns Câştigător
| lookinback a răspuns:

Aaaaaaaaa...ok acum mai arati a Emo.In legatura cu parinti tai,explica-le clar de ce ai nevoie sa mergi la un psiholog,daca tot nu acepta anseamna ca sunt putin inconstienti,ai intrat intr-o depresie,e destul de rau, poti sa iei chiar si medicamente, calmante(prescrise de catre u psiholog) depinde in ce stadiu e depresia ta.Nu e de gluma cu asta, te sfatuiesc sa vorbesti cu un profesor (care ati e mai apropiat), si sa te duca el la psihologul scolii.

3 răspunsuri:
| lookinback a răspuns:

Nu esti emo,esti doar teribilista.Emo nu inseamna sa te tai,sau sa-ti faci rau singur,oamenii emo traiesc fiecare clipa cu intensitate,stiu ce inseamna sa oferi iubire,emo vine de la emotional-emotiv, este adevarat ca oameni emo sunt mai sentimentali(si asta e bine), dar nu e vorba de mutilare in acest styl de viata.Sincer nici dupa avatar nu pari emo.Deci nu esti emo ...mai incearca tongue

| vl96cos a răspuns:

Du-te la phsiholog.

| FlaFy6666 explică:

Am vorbit cu mama si i-am spus ca vreau sa merg la un psiholog...si poza aia e mai de mult acum m-am schimbat