Daca te iubea, in fata prietenilor lui nu ar fi trebuit sa se poarte asa cu tine.si ce nesimti!?.pai ce parere au mai astia despre noi? ne cred proaste sau ce? iubita, nu te merita! da.i papucii inainte sa tii dea el.probabil se gandeste la fata aceea...din moment ce i.a ridicat fusta.inseamna ca vrea asta si de la tine.da.i papucii! aa.si inca 2 palme pentru ce a facut .si vorbeste cu el prima data.frumos.si spune.i tot ce te.a deranjat sa vedem daca are vreo scuza.sa imi dai un msj dupa ce vb cu el sa imi spui ce s.a intamplat ca sunt curioasa! puup:*
E ceva total normal pentru un baiat stai chill...e normal sa mai faca chestii din astea daca face chestii gen sa comenteze la o fata sau sa ii ridice fusta\rochia...nu te crizatot la tine va tine
Poate vrea sa se razbune. Ca tu ia`i dat papuci si poate crede ca tu nu il mai iubestii. Poate de asta se poarta asa. Sii poate de asta a facut asta pentru ca vroia sa vada daca chiar ti la el
Pai in mod normal cred ca pe toata lumea a deranjat cand a ridicat fusta.Adica este o chestie de bun-simt. Ce sa faci? UITA DE EL.e plictisitor si nesimtit