Adica vrei sa te razbuni? Cred ca ignoranta e cea mai buna arma, altfel te injosesti.
Nu stiu cum sa iti zic! Dar baiatul acela se poarta urat cu mine, dar intr-un fel cred ca regreta pentru vorbele spuse.Dar vreau sa fiu sigura ca sufera dupa mine.Cum pot face asta?
Scuze pentru neintelegere. Vreau sa spun ca acel baiat m-a intrebat daca vreau sa ma culc cu el i am zis nu, ar el devine din ce in ce mai rau.Cum pot sa-l fac sa regrete?
spune-i maicasii .
Acum serios, trebuie sa intrerupi orice legatura cu el atat cat se poate, daca stai sa te razbuni pe fiecare om nesimtit atunci nu o sa-ti mai traiesti viata. Lasa-l pe el cu ale lui, prosti sunt tot inainte, nu trebuie sa te tii tu dupa ei.
Razbunarea este arma prostului, dar ai putea sa iesi cu alt baiat sa ii faci in ciuda vezic ca baiatul cu care iesi sa fie mult mai bun decat el ca sa se oftice.
Nu e neaparat sa legi o relatie cu baiatul respectiv odar sa iesiti la un film suc sa va plimbati ce vreti voi poate deveniti prieteni...
Am observat ca sunt neintelegeri.Ei bine fostul meu prieten se comporta ciudat.Mi-a adresat o intrebare daca vreau sa ma culc cu el, desigur nu am acceptat, dar a intrebat-o si pe prietena mea cu care a fost.Acum incerc sa regrete pentru vorbele spuse si nu stiu cum sa-l fac sa sufere
anonim_4396 întreabă: