anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o problema crying Astazi am dat test la chimie toti colegi mei de clasa au luat note intre 2-4 si printre aia sunt si eu crying Doar 2 colegi au luat note peste 4 crying Unu a luat 5 unu 6 Ce credeti ca ar trebui sa fac? Proful e destul de amuzant uneori dar si cand ne da note crying Ar trebui sa vorbesc mai mult sa fiu activ sa glumesc cu el sa-mi mai dea caate un punct in plus sau sa nu ma lase corigent crying Mi-e cam fricacrying Testul a fost greu si chiar ne-a lasat cu caietele pe mese dar nu nea ajutat asta cu nimic crying(( ajutati-ma cu cateva sfaturi Va multumesc!

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu cred că-ți va da un punct în plus în schimb arata-te interesat de materia pe care o predă acesta.Du-te spre exemplu cu o problemă și-i arăți ce ai putut tu să faci și-l rogi să-ți arate dacă ai făcut bine sau nu, iar dacă ai greșit să-ți arate cum trebuia făcută.Nu uita să înveți lecțiile.
Succes!

| S3S3an a răspuns:

Invata

| DeeaDede1010 a răspuns:

Ar trebui sa ii pui mai multe intrebari la ora si sa te faci intereat de ceea ce preda, fii atent 2/3 ore sa vezi ca dupa aia iti va pune note mari.

| C20H14O4 a răspuns:

Ce ar fi sa deschizi o carte, manualul de exemplu, sa incerci sa pricepi singur si acolo unde ai dificultati sa ii te adresezi profesorului? Profii apreciaza elevii interesati si care isi dau silinta.

| BlackAndWhite123 a răspuns:

Ar trebui sa inveti pentru a raspunde la ore happy