In cazul in care intr-adevar a fost violata aici trebuie sa intervina parintii si sa faca asa incat vinovatul sa plateasca
Buna.Neaparat sa isi anunte parinti si politia.Nu rezolva nimic daca plange.Neaparat sa spuna parintilor pentru ca e ceva important. Daca nu vrea vorbeste tu cu parinti ei. Chiar imi pare rau pentru ea si de nebuni din ziua de azi.Am ajuns in Romania asta ca animalele sa fim. Daca stie cine a violat-o faptasul va fi bagat in puscarie. Prietena ta nu se va putea simti bine toata viata din cauza asta.Va avea nevoie de un psiholog ca sa se poata calma.Deci neaparat spune-le parintilor si politiei asta nu e ceva ce poti sari peste.
Oricat de greu ar fi, daca vrei cu adevarat sa-i faci un bine, cu riscul de a fi judecata de ea, spune-le parintilor ei.
Incearca sa vorbesti cu parinti ei si spune-le s-o duca la psiholog si daca reusesti s-o calmezi intreab-o cine a facut asta si incercati sa-l reclamati pe respectivul la politie, sau luati vreo 4-5 prieteni de aia mai fortzosi si tragetii o bataie de zile mari. Succes amandurora.
Cred ca ar trebui sa o sustii si daca te roaga sa tii in secret tine in secret. Ea a avut incredere in tine si nu trebuie s ao dezamagesti, acum trece printr-o perioada grea dar trebuie sa o convingi ca viata continua si ca ar trebui sa fie tare in ciuda circumstantelor. Spune-i sa nu mai zica nimanui si sa pastreze in secret. BAFTA MULTA
Liviuanonim întreabă: