| KillerGhost a întrebat:

Am o problema. Azi cand veneam de la scoala impreuna cu verisoare mea si cu inca 2-3 colegi de clasa au inceput sa faca misto de mine. Citez,, X vreii sa fi cu mine?" am pus x deoarece ma poreclea in diferite moduri. Mi-a dat o palma peste fund si ceilalti au spus ca trebuie sa-i dau o palma peste fund si eu dar nu puteam face asta (ca nu sunt asa tupeist de felul meu) si mi-a spus dupa ca am fundul mai mare ca al ei. Ce pot face pentru a scapa de aceasta si sa pot merge linistit langa ea ( adica sa nu mai faca misto)? Cand voiam sa plec acasa fara ea m-a intrebat,, Chiar ma parasesti?" dar eu nici macar nu eram cu ea. Cred ca zice la misto. App are 15 ani si are iubit. Plzzz ajutoor

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt de acord cu @patronu, foarte posibil la cum pare dacă faci cum s-a zis înainte să te ia la mișto că vii și te miorlai la ea să te lase în pace

| Andreeush a răspuns:

Dacă are iubit de ce îți pasă?
Spune-i că te deranjează.

| Patronu1 a răspuns:

O iei la mișto asa de grav pana când nu ii mai arde de glume, dacă nu ii trântești o faza dura o sa continue sa patineze și sa facă ce face. Sincer nu îl suport pe Cătălin talent dar poți împrumută de acolo niște vorbe ca să îți bați joc de ea. Știu ca pare dur dar si eu am fost în aceeași situație cu o jigodie de fata și pana nu i-am făcut asa nu ma lăsat în pace. Bafta!

| aandrei1312 a răspuns:

Ii spui in fata ce te deranjeaza si gata.