Eu zic ca daca intr-o relatie exista incredere totul merge bine! Desigur nu strica putin gelozie, insa nu in exces ca poate duce la pierderea relatiei! Eu zic sa nu va mai faceti unul pe altul gelosi ca nu are rost.Sa va iubiti mult in continuare si daca se poate sa nu va despartiti niciodata! Te pup! Funda?
Sunteti prieteni buni si e normal sa va mai permiteti una/alta, ai iubit, il iubesti, eu zic sa te concentrezi mai mut pe relatia voastra
Eu cred ca a fost ceva din instinct pur si simplu mai ales ca sunteti prieteni foarte buni, asa fac prietenii,,, parerea mea,,, insa daca tu insati nu stii de ce ai facut acest lucru cu atat mai greu am putea noi sa iti spunem pentru ca tu esti singura care stie ce a simtit in acel moment
A fost ceva natural, adica sunteti doar prieteni nu?
Si daca prietenul tau te face geloasa nu trebuie si tu sa il faci gelos, nu va destramati aiurea relatia daca va iubiti!
Fiti cuminti si aveti grija de voi si relatia voastra! Bafta!:*:*:*
Daca tu vrei sa-l faci gelos, el te face geloasa intentionat, asta nu mai e dragoste, cel putin parerea mea. Din scurta ta istorisire am inteles doar ca tu stai cu x si y, iar el sta cu alte fete si le ia in brate. Daca va iubiti asa de mult, cat timp mai petreceti impreuna?
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: