Buna! Exact aceeasi problema o aveam si eu. Am 16 ani si inaltime de 1.80. Stiu, poate ai senzatia ca oamenii te privesc ciudat (eu cel putin asa am patit) si nu prea vei putea sa porti tocuri caci te ve simti si mai si. Dar te obisnuiesti, si chiar va incepe sa iti placa! Stii ca se spune ca fetele inalte sunt cele mai frumoase, ei bine sunt constienta ca e o exagerare, dar unele persoane considera inaltimea un atu. Poate te crezi si diferita din cauza "lungimii" tale, dar daca mergi in Franta, Anglia, Germani etc, vei vedea ca toti sunt ca tine! Cat despre baiat, daca tu te simti bine langa el, ce mai conteaza gura lumii?
Esti complexata de frumusetea ta, nu de putine ori fetele frumoase platesc acest tribut. Baietii gasiti nu sunt " buni gasiti", trebuie ca si ei sa te placa.
Nu prea poti face nimic ca sa devii mai scunda... Poti doar sa faci operatie, care ar insemna ca iti rup oasele picioarelor si ti le pun la loc pentru a fi mai scurte.Foarte dureros si nu cred ca vrei asta.
Cat despre sporturi, se spune ca daca incepi de mica sa faci gimnastica, nu cresti foarte inalta, dar tu deja esti in procesul de crestere deci nu prea ai ce face.
Nu ai cum sa devii mai scunda, inaltimea e determinata in mare parte de gene...Dar tine minte ca multe fete isi doresc foarte mult sa fie mai inalte.Si in plus, cine spune ca doar pentru ca baiatul e mai scund, nu poti fi cu el?
Sper ca te-am ajutat
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: