| ykow25 a întrebat:

Am o problema care ma deprima total.Prietena mea ce mai buna, si-a gasit o alta prietena.Noi mereu ieseam vara si discutam despre tot ce se putea discuta, mergeam la scoala impreuna si ne spuneam toate secretele. De cand a inceput scoala, anul asta s-a imprietenit mult cu o fosta amica, care nu prea ma are la suflet. Noi cum suntem asezati in banci sunt eu, prietena mea si ...prietena prietenei mele. Ea niciodata nu vrea sa imi spuna ceva, insa cand ma uit o vad mereu razand cu fata din spate.Nu vreau sa fiu insistenta, asa ca nu ma bag intre ele.(am facut asta odata si nici nu ma bagau in seama). Nu vreau sa ma cert cu ea, insa chiar daca nu mai suntem cele mai bune prietene, vreau sa se simpta prost pentru ce a facut.Consider ca cel putin trebuia sa nu-mi spuna cea mai buna prietena daca nu era asa. M-a jignit mult prin fapta asta si mereu cand o vad numai asta imi trece prin minte.Cu mine, mai nou, vorbeste numai despre teme (tu ai facut exercitiul cutare sau ce tema avem la?) in rest, imi povesteste despre ce a mai vorbit cu prietena ei si cam atat. Ceea ce ma enerveaza rau este si faptul ca ma imita.(de exemplu, eu am spus ca imi plac banderolele hippie si nu gasesc una la magazin-ea are parul lung si si-a facut una cu o suvita si toate fetele au spus - Vai ce original! ce super arata!) si m-am simtit chiar prost pentru ca mie imi venise ideea.Cum pot sa fiu mai nepasatoare, insa sa o fac sa isi dea seama de greseala ei? Multumesc de sfaturi!

1 răspuns:
| JulieR a răspuns:

Parerea mea este sa incepi sa o ignori si in acelasi timp sa fii foarte fericita gen te bagi in seama cu alte fete vorbeti cu ele despr ehaine si din astea si o sa devina probabil mai geloasa si o sa se intoarca la tine si atunci poti sa o respingi si o sa regrete mult iar daca vrei sa ramai inca prietena cu eaeu zic sa ai o discutie cu ea si sa ii spui ca tu nu i-ai face niciodata asa ceva si ca e cam nesimtita.