| Sesci a întrebat:

Am o problema care ma irita foarte rau. daca ma puteti ajutaa:-s.
Am fost cu un baiat cam o luna de zile. Si ne-am despartit iar acum mereu imi zice ca me iubeste pe mess, dar eu nu mai vreau sa-l vad pentru ca atunci cand ne-am despartit zicea ceva de genu "Ai fost ultima oara cu mineoh go on"
Eu acma il urascstraight face si prietenele mele cele mai bune mau rugat s ma impac cu el dar eu nu vreau pentru ca ma ranit foarte tareestraight face... Iar acumm nu stiu cumm se intampla, mereu ma intalnesc s dau ochi in ochi c ell, si se uita cu niste ochi de catel si totusi mi se face putin mila de el.

Multumescc ca ma-ti ascultat! Darr ce sa fac pana la urmaastraight face

Răspuns Câştigător
| PrajituricaCuBomboneleColorate a răspuns:

Pai...nu cred cai treaba colegelor tale,pana la urma,adica e treaba ta cu ce baiat esti,sau daca vrei sa te impaci c elhappy
le spui si uh pe scurt ca nu e problema lor...
.cu privire la baiat,daca vrea a va impacatzi,e alegerea ta,dar daca zici cal urasti pentru ce ti-a facut, ca sal impaci sh pe el, mai bine ramanetzi amicihappy
daca o sa ai ocazia sal iertzi vei sti daca o s-o facihappy
FUNDYTZA?happy

3 răspunsuri:
| RaZ4Ing a răspuns:

Pai atunci nu-l mai lua in seama daca ti-a zis aia... spune ca a pierdut o mare ocazie asa ca lasa`l oh go on

| Eaaa_4667 a răspuns:

Buna!:* eu spun: ca ar trebuii sa-ti dovedeasca ca te iubeste. sa nu zica. dupa ca el ti-a dat papuci( el a zis: nu mai vreau sa stau cu tine! ). fa-l sa fie. cat mai suparat. cum si tu ai fost cand aa zis ca nu mai vrea sa stea cu tine! funda?:X

| ºPishcotº a răspuns:

Nu-m mai baga in seama, daca ti-a spus lucrurile alea! Ignora-l total, total! Eu asa as face, pentru ca, consider ca nu merita dragostea ta!

Ceao!:*