| Cristina2048 a întrebat:

Bună tpu..am o problema care ma streseaza de câteva zile..am 17 ani și am primul meu iubit, el are 19 ani, ne-am cuplat recent..si țin mult la el, și nu vreau sa îl pierd niciodată. el o sa plece la facultate în Aprilie și mi e teama, mi e asa frica de o posibila despărțire sau ceva, numai când ma gândesc la asta, plang instat..noi avem asa multe lucruri în comun si am avut asa multe momente frumoasa și o sa mai avem și chiar ne iubim..cu acest băiat vreau sa construiesc un imperiu, și sa fim pentru totdeauna..cum sa scap de aceasta frica? gen nu îmi imaginez viata fără el..si îmi vin uneori gândurile astea și simt ca mor..va rog din suflet, un sfat sau ceva..mulțumesc!❤

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe tine o sa te caute altii, pe el altele sau invers daca vi se modifica codul genetic in minte va cautati alt partener - nimic nu tine o vesnicie in viata

| SilentRain a răspuns:

Revina la realitate
Lasă omul sa își continuie studiile, nu mai bocii inutil ai apreciază ce ai azi

| 1997onur a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat baiatul asta nu te va insela niciodata daca te iubeste cu adevarat omul asta nu tear parasi niciodata daca te iubeste cu adevarat inima asta nu ar renunta niciodata la tine asa ca da tot ce ai din tine mai buna si lasa gura lumi ca nimeni nu stie ce simti tu cu adevarat in afara de tine si dumnezeu

| 1997onur a răspuns:

Ascultati inima cu adevarat nu gura lumi

| aiamicăgen a răspuns:

Stai calmă. Dacă va fi să vă despărțiți asa se va întâmpla dacă nu, nu. Nu te mai stresa atât pentru un lucru pe care nu îl poți schimba. Nu îl poți oprii să plece. Bucură te de ce ai cu el până acum!