Heii
Nu trebuie sa îți faci griji pentru faptul ca te-ai schimbat, e ceva normal si firesc.Noi oamenii suntem intr-o continua transformare si e ceva ce i se întâmpla oricui.Schimbarea de cele mai multe ori apare atunci când vrem sa schimbam ceva chiar daca nu gândim asta desi asta se afla in subconștientul nostru si e foarte ok sa ai pe cineva pe care sa ai ca model, ca atitudine, caracter.
Lumea oricum o sa judece cum arați sau ce faci, ce comportament ai dar tu trebuie sa fii împăcată cu tine insuti si sa te accepți așa cum ești.Nu trebuie sa devii cineva sau ceva ce nu vrei sa devii.Niciodată nu o sa fim la fel de cand ne-am născut pentru ca suntem dintr-o continua schimbare si dezvoltare, maturizare.Trebuie doar sa ai încredere in tine si sa nu îți fie teama sa îți faci ceea ce simți tu ca e mai bine.
Salut!
Uite, pe parcursul vieții oamenii se schimba. Imaginează ți cum erai când erai sa zicem în generala și cum ești la liceu sau facultate etc. În cazul meu găsesc diferențe enorme, în ceea ce privește comportamentul, gândirea etc.
Tot ce pot spune e ca te ai maturizat. Începi sa vezi lumea cu alți,, ochi,, începi sa îți cauți modele pe care sa le urmezi.
Exemplul cu prietena ta, tu o vezi pe ea ca pe un,, model,, în momentul actual. Ți ai pus întrebarea de ce i ai copiat comportamentul? Fiindcă ai dorit sa fii și tu puțin mai tupeista. Ți ai dorit o schimbare.
Lucru care după părerea mea nu e rău. E un lucru bun sa ai modele în viata, însă nu te lasă manipulata cu totul, copiază ce este bun, nu lua totul la pachet.
Daca ea e tupeista în unele cazuri în care este nevoie de tupeu atunci ii poți imprumuta comportamentul, însă dacă ea întrece limita și are tupeu în fata părinților ei, în fata legii sa zicem etc... Unde ajunge? Îți spun eu ajunge în zona nesimțirii, ceea ce tu nu cred ca îți dorești!
Fostul tău s-a despărțiți de tine? Asa și? E liber sa plece. Nu aleagă după oameni de nimic care nu te apreciază asa cum ești tu. El nu s-a întors la tine fiindcă mai ținea la tine ci fiindcă în ochii lui erai o alta opțiune de care se putea descotorosi când ar fi vrut! Treci peste. E greu. Dar nu imposibil.
Nu te învinovăți pe tine pentru nimic!
Sfatul meu e ca de acum înainte sa ai grija pe cine lași sa facă parte din viata ta. Persoanele respective te pot influenta fie negativ, fie pozitiv. De tine depinde ceea ce îți dorești. Dacă tu consideri ca prietena ta te influențează negativ atunci păstrează o distanta. Nu e un model bun pentru tine! Cauta oameni de valoare, prieteni adevărați.
Cereți iertare mamei tale. Prietena ta azi poate fi langa tine, mâine nu mai e. Mama ta va rămâne întotdeauna lângă tine, indiferent de situație și te va susține și te va iubi necondiționat. Mulțumește lui Dumnezeu ca o ai. Unii ar da orice doar sa își mai privească încă o data mama în ochi și sa ii spună cât de mult o iubesc!
Nu ești o persoana care distruge tot. Ești o persoana care s-a,, rătăcit,, și încearcă sa se redescopere. Iar asta nu e un păcat!
Asa ca de acum înainte ridica capul sus, elimina orice persoana ce te influențează negativ, gândește pozitiv, nu te mai autocritica, nu mai asculta ceea ce spune,, gura lumii,, las o sa vorbească mult și bine. Tu devino cine vrei tu sa devii. Fii asa cum vrei tu sa fii, nu asa cum te vor ceilalți din jur. Tu esti pe primul loc, ai încredere în tine și totul va fi bine!
Numai bine! Capul sus, problemele de genul, vin și pleacă cât ai clipi?
Mie mi se pare ca actionezi foarte normal si firesc.Ia asculta tu la mine o poveste, o voi face cat mai scurta cu putinta:
''A fost odata un baiat timid, cinstit si foarte educat.Atat in scoala cat si cand a ajuns la serviciu a fost luat de prost de catre oameni numai pentru ca era mai ''cuminte'' decat restul (in sensul ca era foarte politicos indiferent de situatie si nu facea nazuri) in momentul in care baiatul a decis ca s-a terminat definitiv cu bataia de joc, desi si-a pastrat respectul pentru toti oamenii, acestia au inceput sa-i spuna ca este nesimtit, ca n-are educatie, ca s-a schimbat in mai rau etc.Baiatul nu facea altceva decat sa-si spuna punctul de vedere intr-o maniera desi extrem de politicoasa, totusi ferma atunci cand era neindreptatit, injurat, agresat psihic etc.'' Nu te lasa calcata in picioare.Cat despre fostul tau, niciodata n-am inteles de ce ai relua o relatie cu o persoana de care te-ai despartit.Este evident ca v-ati despartit din pricina faptului ca n-a mers si nu va merge nici a doua oara.Din ce-mi spui nici el nu stie ce vrea. Uita-l, nu mai vorbi cu el de nici un fel si cauta pe altcineva care sa te accepte asa cum esti.P.S: In secolul nostru fara tupeu mori cu zile.