Salut! 3 ani nu este o diferenta de sa cazi pe spate. Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui surorii tale si, pentru a o infrunta, gandeste-te la cateva lucruri pe care sa i le spui:
1. Daca si diferenta de varsta dintre ea si prietenul ei e tot de 3 ani, tu nu-i intelegi problema.
2. Daca prietenul tau, asa cu 3 ani mai mare cum e el, este de o mie de ori mai dragut decat orice alt baiat de varsta ta, tu nu vezi niciun motiv pentru care sa te desparti de el.
3. Daca cumva te ameninta ca le spune parintilor tai, dar ei nu stiu nici despre ea, spune-i ca o sa le zici si tu la randul tau despre relatia ei.
Mai departe vezi tu ce faci, dar sper ca sfatul meu ti-a fost de ajutor.
Nu cred ca 3 ani e o diferenta mare, si deja ai 15 ani cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa-i mai dai niste detalii marunte ca ea sa aiba incredere in tine. Sper ca te-am ajutat!
Eu nu cred ca 3 ani este o diferenta mare. daca voi va iubiti pot sa fie si 6 ani diferenta(ca in cazul meu)cred ca ar fi bine sa iti infrunti sora. spune-i sa nu se mai amestece in viata ta si sa te lasa sa ti-o traiesti cum face si ea cu viata ei.eu sunt de parere ca ar trebui sa ii spui despre ralatia ta si sa ii explici ca orice ar face ea tu nu te desparti de el.si faza cu parinti...ai deja 15 ani poti sa ai un prieten. daca parinti o sa fie de acord e bine daca nu nu.ar fi bine sa iti infrunti sora. sper ca te-am ajutat:d
Elenastoica9 întreabă: