| AlexandraDianca a întrebat:

Am o problema ciudata: de doua zile ma simt deprimata, nu am chef de nimic, vreau sa se sfarseasca totul (nu sa mor!), nu vreau sa fac sport sau alta activitate decat sa ascult muzica si sa stau pe net, dar am nevoie sa vorbesc cu cineva care ma intelege (prietena mea). Nu stiu daca e vreo problema de dragoste sau ca imi place de cineva si el nu pe mine (ceea ce e adevarat). Voi ce credeti ca am? Mentionez ca sunt fata si am 13 ani!

2 răspunsuri:
| Gabitza1305 a răspuns:

E tipic varstei (stiu probablil ai mai auzit asta si nu crezi dar chiar asa e!); incearca sa vorbesti cu prietena ta sau cu cineva care sa te inteleaga iar apoi chiar daca nu ai chef incearca sa faci putin sport (iesi o ora la alergat, sari coarda sau cauta niste exercitii de fitnes pe net), chestia asta te va face sa te simti mult mai bine.
Cat despre problema cu dragostea...si mie mi s-a intamplat de cateva ori dar acum am descoperit ceva nou (pana acum eram trista si ma tot gandeam la el) acum incerc sa fac diferite activitati care sa ma distraga de la a ma mai gandi la el.Nu ai sa poti sa il uiti direct dar te mai ajuta happy

| MaliciousDeath a răspuns:

Au trecut doar doua zile...Se poate rezolva daca vrei.
Din moment ce ai o prietena, discuta cu ea.Si nu neaparat despre mica ta problema de dragoste, ci despre tot ce te deranjeaza in general.E bine sa te exteriorizezi((cat mai poti)). Scapi de toate gandurile alea nasoale, arr.